|
Mir, pai tocmai tu care imi cereai mie poze sa arat, spui asta? Adica eu trebuie sa pun poze sa arat ca stiu ce vorbesc, dar altii nu trebuie. Noi STIM ca ei se pricep, nu e nevoie de poze. In fond nu eu am inceput asta. Eu am criticat ce-am vazut, si mi s-au cerut poze. Am pus, deci mi se pare normal sa cer si eu acum tuturor celor care vin sa critice.
Marqq nu a spus ca are in contracte clauze de confidentialitate a imaginilor realizate. A spus ca ii e lene sa caute prin DVD-urile de nunta si sa faca selectie sa puna pe forum, de parca n-ar avea niciun JPG amarat in tot calculatorul.
Nu inteleg de ce trebuie sa coste mai mult faptul ca nu faci publice fotografiile. Asta ar fi normal sa fie o optiune a mirilor fara sa implice costuri suplimentare, cel putin dupa parerea mea.
Asadar, ori nu mai cere nimeni fotografii si fiecare pune ce vrea si cand vrea, ori punem toti. Sa fie egalitate.
@Yyan, excelenta locatie, pusa bine in valoare. Primele doua imi plac foarte mult. A 3-a si ultima nu-mi plac pentru ca-s putin strambe si asta sugereaza neglijenta. Eventual daca le inclinai ceva mai mult se intelegea ca asta a fost intentia. Asa, parca nu-s nici drepte nici inclinate. Sunt frumoase, dar mie imi vine sa le indrept. A 4-a nu-mi spune mare lucru dar imi place lumina si DOF-ul bine ales. Oricum, felicitari pentru ele, pe ansamblu imi plac si se vede ca ai avut inspiratie.
|