View Single Post
Old 18-11-2007, 20:14   #65 (permalink)
Caal-Shto
Registered User

Caal-Shto's Avatar

Quote:
Originally Posted by wirespot View Post
Mă, ca fapt divers nici eu nu ţi-aş fi dat garanţie pe sistem în condiţiile astea. Garanţia pe sistem e specială, tu garantezi că nu umbli înăuntru şi tratezi calculatorul ca pe o cutie şi atît, iar ei îţi oferă garanţii extinse pentru toate componentele. Ori din moment ce componentele cu pricina s-au plimbat timp de 24 de ore prin afara firmei, îi înţeleg de ce ezită să mai acorde aşa ceva.
Chiar daca a trecut ceva timp de cand ai postat nu ma pot abtine
Ai probleme cu AI-ul....Omu avea garantie pe componente...de unde garantie pe sistem???
Asamblare gratuita iti spune ceva?....iti zic eu atunci....tu cumperi componentele, iar ei ti le asambleaza FARA sa iti sigileze sistemul....
Daca s-au plimbat componentele ce? inseamna ca au pierdut garantia?
atunci inseamna ca orice cumperi isi pierde garantia din clipa in care iesi pe usa lor...
Dute si fa o cerere de angajare la ei...PC Garage needs you
|| Asus ATI Radeon HD4850 || HDD Western Digital 320+640 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro|| Logitech G15 Gaming Keyboard || Razer Deathadder || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished

Caal-Shto is offline    Reply With Quote