Quote:
Originally Posted by daseth @CrissX suna la suport tehnic si zi-le ca ti-ai distrus telecomanda/ a mancat-o cainele/ sau chiar ai peirdut-o. Teoretic echipa va veni sa-ti dea alta si vei fi taxat. Nu stiu cat din pacate. Oricum suna la suport tehnic. |
In primul rand salut, vreau sa spun ca a aparut o problema la reciver. Eu am 2 recivere si 1 reciver si in ultima perioada a trebuit sa il tin oprit detot, iar decurand i-am spus lu tata sa activeze full dolce adica toate programele, dintre care probabil au activat doar 1 reciver pe cel care sta on si din cate am obervat a activat opiunea Dream prin 930.
Si probabil m-am gandit ca daca ii fac un upgrade se rezolva problema dar de aici incepe adevarata problema, folosind comanda back, back 2485 a inceput sa isi faca upgrade dar initial a ramas mult timp pe 0% dupa care a aparut alte detali adica a trecut de la downlading la un ecran cu cateva numere ex: XXXX-XXXX si dedesupt este 2 semene una pentru OK (reprezentat printr-un rotund) iar una pentru back (reprezentata in sageata back) iar restu ecranului fiind total albastru si cu niste numere de la upgrade sus in stanga ecranului.
Iar acum nu stiu cum sa procedez ca am incercat si ok si back de acolo apare iar ecranu cu download 0% si dupa un timp reapare din nou cudurile, si nu stiu daca e bine sa il sting poate strica softu...
Iar codurile XXXX-XXXX sunt niste numere care pot fi modificate din telecomanda momentan le am lasate asa pana gasesc rezolvarea sau pana la o pana de curent...

Daca cunosti macar un dedaliu de la aceasta problema este bine venit deocamdata sa vad si poate sun la 930... sau suport tehnic.
Am facut si niste printuri cu ce apare doar atat apare si nu stiu daca e bine sa sting reciverul in momentul acesta ca la final apare doar codurile.