|
Am si eu o mica completare.
Dupa cum stie toata lumea, sunt un moderator provenit dintre useri..deci va stiu pe TOTI si pot spune ca multi ma stiu si pe mine insa este un stiu cu ... "stiu".
Nu de putine ori ma trezesc cu vorbele rastalmacite si interpretate la "urechea" a 11-a din cauza faptului ca poate sunt prea amabil si am o legatura intotdeauna deschisa cu userii. INSA..asta nu inseamna nici "tovarasie", nici "favoruri" nici "m3th4don mi-a zis mie asa.." , si nici faptul ca daca nu va raspund in nici un fel sau va las in final cu parerile si actiunile voastre nu inseamna ca unii sunt deasupra regulilor. INTOTDEAUNA va sfatuiesc ca tot ce faceti sa respecte regulamentul punct cu punct..in final decizia e tot a voastra ... DAR asta nu inseamna ca nu se mai aplica regulamentul pe forum ... ok, nu il aplic eu, il las pe AIWA sau pe altcineva...Uneori special fac asta ca sa vedeti ca nu putem fi cumparati nici cu vorbe nici cu "mizilicul" si nici nu ni s-a suit la cap "functia", avem anunturi ca orice alt user, nici sticky, nici pe noi nu ne tratam "preferential" Aviz si vorbelor care circula indirect pe forum... "m3thadon a zis" ... "eu am zis mai depare"... ajungem la " A primit o masina .. da n-avea 4 roti, avea 2 .. si de fapt nu era masina , era bicicleta .. si in final nu i-a fost data, i-a fost luata " ... si asa ajungem de la niste discutii de "idee" purtate pe mess, la tel sau pe strada unde care mai de care vrea sa eschiveze cumva regulamentul si profita de faptul ca ("da metadoane..nu pot sa pun si io asa?ca nu zice nimica la regulament") .. De multe ori ma abtin sa imi dau cu parerea si la prea multe insistente ii las pe unii in "plata domnului" ( ca doar nu pot judeca eu in locul altuia, oricat de multa buna-vointa as avea) ... la concluzii ( in urma unui BAN dat pe buna dreptate) de genu: "las ca va stiu io ca mi-o trageti, ca-steti mana-n mana, va bateti joc de mine", etc
ce-are de zis m3th4don : ... e scris la "politia in actiune" (punct) Cine are ceva de comentat este invitatul nostru..dar cu ARGUMENTE
__________________ Nokia Arte ; E71 & Glock 26 |