Thread: Nokia E51
View Single Post
Old 29-11-2007, 09:51   #37 (permalink)
55 AMG
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

Ieri am trecut pe la un prieten pe-acasa care de-abia il primise (varianta all black), i l-am smuls cu incarcator cu tot ca sa ma joc un pic pe el ... primele impresii : cand l-am luat in mana am avut aceeasi senzatie ca si cu 6310i, este aproximativ la fel de lung, foarte slim, si se simte foarte bine in mana. Constructia, din cate mi-am putut da seama in 5 minute cat am stat acolo, este foarte buna, tastele se apasa foarte usor, nu am facut confuzii intre ele, iar meniul se misca surprinzator de repede. Telefonul avea si card de 1 Gb atasat, din care posesorul ii umpluse aproximativ 200 Mb cu joculete, software, filmulete, s.a.m.d. Nu pot sa fac o comparatie cu alte modele cu Symbian, dar mie mi s-a parut a fi destul de rapid. Posesorul avea wireless in casa instalat, asa ca am putut asista pe viu si la o mica conversatie pe messenger ! Am si cateva poze cu el, imediat cu am sa le recuperez o sa le pun aici (cel mai probabil, pe seara). Deci, ca o concluzie a acestui mic review, am plecat de-acolo fermecat ... telefonul imi place la nebunie, si este foarte elegant. Nu am apucat sa vedem cat tine bateria, posesorul era la prima incarcare cu el ! Deci, e super ok, zic eu

55 AMG is offline    Reply With Quote