View Single Post
Old 29-11-2007, 16:04   #236
adipelcz
Registered User

Mir, in mare sunt de acord cu tine. Singura parte cu care sunt de acord este acoperirea partiala a evenimentului. Aici avem un mod de a privi lucrurile complet diferit. Eu nu fac nunti pe jumatate. Si am preturi incepand de la o anumita suma.

Daca vin clientii cu un buget mai mic in cap si e sa se razgandeasca, oricum vin la mine si platesc suma minima, pentru ca ma vor pe mine ca fotograf. Nu voi oferi servicii de genul doar la biserica, sau doar inceputul petrecerii, etc. Prefer sa fac un lucru pe de-a intregul. Nu spun ca modul tau e gresit, pentru ca fiecare isi face oferta cum crede mai bine.

Legat de intrebarea ta, cu cine-i mai avantajat: in cazul meu, CLIENTUL este. Toti clientii mei vor avea fotografiile facute de mine pentru tot evenimentul. Ai tai, chiar daca tu iesi in castig fianciar, vor avea poze bune doar pentru o mica parte din eveniment si probabil niste poze varza din rest. Cu ce isi fac ei un album al nuntii? Te simti bine cand stii ca intr-un album, langa pozele tale stau inca o suta de porcarii? Eu nu. Eu vreau sa am toti clientii foarte multumiti. Ca platesc un pret pt asta, si ca pretul minim e unul nu f. mic...e alta poveste.

adipelcz is offline    Reply With Quote