da, eu am 5 cu 100, tu ai 1 cu 500 si 4 care i-ai refuzat si au plecat la fotografi prosti

deci in unicul eveniment fastuos din viata lor nu vor avea poze bune doar pt ca nu au avut buget... ( tu singur spuneai ca sunt foarte putini fotografi buni, deci probabilitatea cea mai mare e ca acei pe care i-ai refuzat , caci au bani putini sa ajunga la servici proaste ) . Deci tot cum zic eu e mai bine. pt noi, financiar e lafel. 5 clienti de-ai mei sunt multumiti ca au poze bune macar la biserica si bucurosi ca au dat putini bani, 1 client de-al tau e foarte multumit si 4 potentiali clienti de-ai tai o sa se zgarie pe ochi ca nu ti-au dat tie 500E pt un serviciu bun, eu muncesc 5 ore ( plus vreo 2 ore deplasarile ), tu muncesti 14 ore.. Do the math !
Si nu ma zgariu pe ochi pt cel de 1000, pentru ca e il iau si pe acesta mentionand in contract ca 1 ora si 30 minute lipsesc lasand numai ajutorul meu, caci fix la acea ora la care lipsesc, nu se intampla nimic important oricum, pentru ca suntla mireasa acasa, unde face foarte bine fotografii si ajutorul meu

. Cel mult ii fac o reducere de 50E din bugetul initial si toata lumea e fericita.
Iar daca nu apare un client de 100 E, poate mai apar 2 "biserici" la ore diferite, si muncesc mai putin.
Nici eu nu tin sa fiu full cu nuntile, nu ma gariu pe ochi. E mai important timpul liber