|
Eu fac doar nunti intregi, 2 fotografi, cu album inclus. Culmea e ca anul asta, toti care au venit sa se intereseze au revenit pentru a le face fotografiile la nunta (nu-s multi, dar e un procent de 100%)...asa ca povestea cu "do the math" ma amuza putin.
Fotografia de nunta nu e ceva matematic. Nu e vorba de lei pe ora aici, si din pacate nu pot fi de acord cu asta. Apropo de ore, munca pentru o nunta e mult mai multa decat orele petrecute la eveniment, asta daca vrei sa faci ceva profesional cu adevarat.
Mir, scuza-ma ca iti spun, dar faptul ca tu pleci in timpul nuntii unor oameni care te platesc PE TINE sa le fotografiezi, este NEPROFESIONALISM, indiferent de motive. Nu exista momente neimportante in cursul unei nunti. Totul este important in acea zi, si nu cred ca TU ai fii incantat sa-ti pozeze ajutorul fotografului tau, ca el are de pozat la altii o ceremonie la biserica.
Dupa cum spuneam, moduri diferite de a privi problema. Eu nu-s de acord cu Mir, el nu e de acord cu mine. Nu vreau sa deviem de la subiect si sa transformam asta intr-un balci acum. Eu nu mai comentez pe marginea temei asteia. Eventual alte aspecte legate de fotografia de nunta, nu legate de bani, cati clienti avem si alte probleme de business.
|