|
am citit in 2 zile toate 13 paginile din threadul acesta si am reusit sa adun destul de multe informatii despre acest timp de fotografie si va multumesc pentru asta.
in viitorul apropiat vreau sa fac niste achizitii.momentan posed un 400D kit + sandisk ultra II 4Gb.as vrea sa va intreb daca lista de achizitii e buna sau ce as putea imbunatatii la ea
battery grip + acumulator canon , trepied aluminiu 1.68 h max , ghiozdan pentru laptop aparat 3 obiective si acesorii ,Speedlight 430 , Canon 85 mm 1.8 USM , Canon 70-200 f4L USM
avand in vedere ca obiectivele sunt celel mai scumpe din lista asta as vrea sa va intreb daca se preteaza pentru astfel de evenimente.85 1.8 sau 50 1.4? se merita 70-200-le pentru astfel de fotografii?mentionez ca vreau sa abordez acest tip de fotografie din pasiune 80% si nu ma intereseaza prea mult partea financiara.m-ar bucura daca as putea sa gasesc oameni care sa ma lase sa fotografiez la nunta lor si daca le place ce am facut sa accepte pozele.
tipul acesta de fotografie mi se pare tipul cu cea mai mare responsabilitate morala fata de clienti.cum a mai zis cineva intr-un post anterior "would u give forever to anyone?"(aprox nu mai stiu exact)