Am ajuns sa fac acest thread deoarece caut mai multi oameni dornici sa faca o astfel de excursie anul acesta de REvelion.
Inainte sa va spun despre ce este vorba ... voi mentiona ca eu voi merge deja impreuna cu 2 prieteni si ca mai am 2 amici care au nevoie de inca 2 persoane ptr a completa un mic grup de 4.
Frumos ar fi sa reusim sa strangem o gasca mare de peste 10 persoane...dar daca nu reusim o sa mergem doar noi 6.
Bun......acum descrierea
Acum un an am fost de revelion in Slovacia in orasul Liptovsky Mikulas.... intr-o statiune turistica.
Am skiat ..... am facut zeci de bai in Aquaparkurile lor termale..... si am avut o gramada de distractie la un pretz foarte mic....
Si daca tot am ajuns la pretz..... ar trebui sa va spun cat a costat totul .... caci asta va fi elementul cel mai atractiv
Transport cu masina personala+ CAzare + Mancare + Ski pass uri + cumparaturi personale + Amenda + seara Revelion + Aquaparkuri + tot ce se poate cheltui intr-o excrusie de 10 zile =
495 Euro
Da .. totul a costat doar 500 de euro de persoana ptr 10 zile.....
Uimitor nu ? mai ieftin ca la noi in tara.
Sa continui descrierea.
Am avut inchiriat un aparatament de 4 persoane... nou noutz si total mobilat ( avea si masina de spalat vase

) .
Desi nu a nins in toata Europa .. am avut noroc sa avem zapada pe unul dintre cele mai inalte varfuri din muntii tatra la 2500 de metri altitudine.
CE sa va zic.. un peisaj superb.... piste bune
Dupa fiecare partida de ski .... am mancat o masa copioasa al carei pretz era sub jumate din cat ar fi costat la noi......
Apoi am facut baie in Aquaparkurile temrale naturale ale slovaciei cu peste 20 de bazine de apa calda....sau fierbinte
In Aquapark am facut baie la -5 grade afara..am jucat basket sau am facut aerobic....si m-am dat in toate prostiile posibile.... si totul a fost FOARTE Curat .