|
Eu trag in medie cca 900 cadre pe un aparat , desigur, depinde mult de numarul invitatilor. Una e o nunta cu 50 de invitati, alta cu 200 ( deci intre 700...1200 cadre )... Cert este ca am depasit de mult faza de a declansa aiurea ca poate prind un cadru bun in 5. Astept momentul si trag cel mult 2 cadre din care sa aleg dupa aia. La grupuri mai mari trag 3...4 cadre ca nu cumva sa imi scape cineva cu ochii inchisi. Apoi chiar sterg din aparat poze pe care le consider ca nu sunt OK. Apoi, al prelucrare am o rata de cca 70% fotografii pe care le pastrez si le prelucrez. Deci livrez cam 500...900 cadre finale. Prelucrarea durea za undeva intre 1...2 saptamani. Dupa conventia cu clientul livrez/sau nu album pe hartie.
Asta este doar o medie. Am intalnit nunti la care toti cei 35 de invitati au stat la mas atoata noaptea sau au plecat sa se uite la meci dupa care la ora 2.00 toata lumea dormea acasa si am tras 200 cadre.... Dar am intalnit si nunti cu 150 de invitati care s-au distrat si au dansat toata noaptea, plus momente haioase, glume, etc, unde de placere am tras 1800 de cadre...
|