View Single Post
Old 03-12-2007, 01:27   #62 (permalink)
DarkManole
Registered User

DarkManole's Avatar

Foarte frumos postul tau, argumentat cum trebuie , ceva ce nu am mai vazut de multi ani pe CG.

In multe cazuri publisherul se identifica cu developerul, deci banii din vanzarea boxurilor tot acolo ajung.
Nu sunt atat de bine documentat ca tine insa tot tin sa scot in evidenta ideea ca un mmo nu trebuie sa ajunga la 1+ milioane subscriberi ca sa poata fi numit "de succes".

O a doua remarca ar fi ca in ziua de azi exista un lucu mic numit "hype" care poate sa distruga sau sa inalte un mmo tanar.
DAOC, EQ, AC - nu au stiut ce inseamna hype. oameni le-au jucat neconditionat . Au evoluat. Mai exista si azi.

Tot ce apare nou de ceva ani incoace sta sub semnul "hype". ( se aplica 100% shi la single playere)
Din pacate 90% din hype este facut de US players. US players care datorita, se stie cui, au scazut de la media de varsta 20+ ani la o medie de varsta 10+.
De mult am incetat chiar sa mai citesc hype-uri pentru ca inconstient influentzeaza.

Shi din nou revin ca sa fiu sigur ca s-a inteles ce vreau sa zic:
HYPE , din punctul meu de vedere ,este cel care distruge shi nu da sansa la evolutie.

You don't stop playing games because you get older.
You get older because you stop playing games.

DarkManole is offline    Reply With Quote