|
De ieri sunt si eu posesor de E51. Negru, intrucat cel pe gri nu m-a dat pe spate.
Marea noutate consista in procesorul telefonului, ce are frecventa la 368 mhz!!!, fata de 330 mhz cat aveam pe E90 (verificat cu Nsysinfo). De asta se misca atat de repede. Superb pentru mine, l-am incaltat cu toate aplicatiile de care am nevoie si nici macar nu se impiedica.
Partea mai proasta este calitatea materialelor. L-am desfacut, din curiozitate, si am constatat ca ecranul este din plastic ordinar, iar imbinarile cam lasa de dorit, prezentand mici spatii pe unde n-ar trebui sa existe (desi al meu este Made in Finland). Chestia asta se mai poate observa usor daca strangeti un pic telefonul din laterale si veti auzi ca incepe sa scartaie/paraie. Butoanele laterale se apasa greu (cauciuc prost), la fel si butonul de inchis/deschis.
Nu uitati ca e un telefon ieftin, pentru ce ofera, respectiv un sistem de operare nou si performant, un procesor foarte rapid pentru un telefon mobil, memorie ram indestulatoare, ecran pe 16 mil. culori, conectica completa etc. E o achizitie excelenta!
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 |