View Single Post
Old 03-12-2007, 14:37   #441 (permalink)
okhiu
Registered User

okhiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Din ciclul "Filme cu Prosti", Surdu a fost transferat in 2010 la !!!Real Madrid!!!, dupa ce a fost in vizorul Barcelonei. Ce sa zic, bine ca l-am aruncat de prost ca sa il ia ei dupa 2 ani de bun.

Barca m-a lasat fara capitan (Filipenko) pentru 30 milioane + 50% din urmatorul transfer, incep sa ma intreb de unde naibii au atat de multi bani baietii astia (an de an toaca bani aiurea). Initial oferisera 6 milioane pe el (valoarea lui era in jur de 3.5 milioane), am dat negotiate pe 30 mil + 50%, am facut ne-negociabila oferta si a sarit (inca o data) iepurele.

Keseru a abandonat corabia, in sfarsit. Ma saturasem de toanele lui - dupa un prim sezon excelent, a scazut tempo-ul in al doilea si a reusit sa inscrie vreo 3 goluri in tot sezonul 3. Benfica a dat, totusi, destul de mult pe el.

In alta ordine de idei, dupa o semifinala de UCL (pierduta in fata Barcelonei cu 0-2 acasa si 2-2 la ei), sunt curios ce mai pot face cu Steaua. Am refuzat contractul oferit de berbecali, mai am un an pana cand imi expira actualul contract (450 000 pe sezon ), sunt oficial in cautare de un nou job daca nu reusesc sa intru in finala anul asta. Cam greu, avand in vedere ca am vandut cam multi jucatori.
Tare portarul ala Hugo Lloris, eu nu am reusit sa-l cumpar. Dar mi-am luat un regen italian
"Nu saracia genereaza coruptie, ci coruptia genereaza saracie si, odata cu ea, injustitie, servicii publice de calitate proasta si o democratie fragila" (Teten Masduki, coordonator, Indonesia Corruption Watch)

okhiu is offline    Reply With Quote