View Single Post
Old 05-12-2007, 01:22   #1001 (permalink)
aveul
Registered User

aveul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Chupa85 View Post
Aveul, browserul de la PSP nu mi se pare putin greoi de folosit, dar din cate tin minte stie flash, paginile arata foarte ok...ar mai fi de precizat ca iPhone-ul are 802.11b+g ca standarde, pe cand PSP-ul doar 802.11b.
Nu stiu daca ai urechile mai fine, dar calitatea sunetului de la PSP mi se pare chiar ok..probabil la iPhone se aude mai bine...
Cat despre filme... PSP-ul are diagonala mai mare iar la claritate e posibil sa se vada mai bine pe iPhone... personal prefer diagonala cand e vorba de dispozitive de genul(si oricum ecranul PSPului e FOARTE bun).
Sigur ar mai de adaugat ca la PSP schimbi cate Memory Stickuri vrei... la iPhone esti limitat dar eu zic ca in 8Gb poti sa pui destule filme (la 300Mb/film se vede ok).
Eu nu pricep de ce nu iese dracu player pt filme direct pe avi si se caca pe ei cu mp4 si alte magarii...
Chit ca e mai mare avi-ul, dar il trantesti direct pe stick intr-o secunda si l-ai vazut...
Ce format face iphone-ul? Poti incerca sa convertesti un xvid avi care se vede clar clar? Vreau sa vad in cat timp il scoate, ce claritate si ce marime...

Thx

aveul is offline    Reply With Quote