View Single Post
Old 06-12-2007, 10:14   #16
Terror
Registered User

Terror's Avatar

Muntealb nu am zis ca o sa devina cineva mega expert intr-o limba straina daca se uita la filme, etc. Dar nevoia de a intelege anumiti termeni, sau anumite cuvinte care le intalneste in jocuri sau in alte documente imediat ii impinge la dictionar.
"Să înveţi engleza doar pentru a te juca nişte jocuri este penibil" Chiar ti se pare penibil sa inveti ceva "bun" in viata, oricare ar fi scopu ? aici mi se pare ca esti ciudat.
Si inca ceva, eu nu cred ca engleza se poate invata doar cu manualul in fata, eu zic ca practica e mama invatzaturii. Treaba cu manualul in fata dupa care urmeaza direct o diploma ceva, este doar mentalitatea bolnava a celor care ne conduc.
"Deci cine vrea să o înveţe cu adevărat trebuie să se apuce de studiat, nu să-şi închipuie că o să-i intre în cap odată cu jocurile. Cineva care pune mîna pe manualul de engleză un an de zile e mai cîştigat decît cineva care se joacă exclusiv jocuri în englezăzece ani."
SIncer un pustan care joaca wow, are o dictie mult mai buna decat Basescu care a invatat engleza din manual.

Terror is offline    Reply With Quote