View Single Post
Old 06-12-2007, 10:19   #1020 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

Wink iGain pentru normalizarea AAC-urilor

Problema cu Album Artwork e ca melodiile trebuie sa faca parte dintr-un album ca sa iti ia iTunes-ul coperta...
Eu la majoritatea albunelor am coperta si le-am pus eu manual (selectezi melodiile din album, apoi get info si cu drag and drop ai rezolvat) la paylistul din iTunes pentru iPhone.

Asa cum s-au mai plans niste useri pe forum, v1.1.1 se aude foarte tare in casti, unele melodii (depinde de sursa) pot chiar sa si distorsioneze...
Eu melodiile pentru iPhone le-am convertit in AAC (cu click dreapta din playlist) si se pare ca se pot si "normaliza" (lossless)... am gasit un programel ce isi face foarte bine treaba, mai ales ca se intelege cu iTunes-ul si nu trebuie sa ii incarci tu toate melodiile... este vorba de iGain - mie imi place cum merge, acum pot sa tin volumul la max. in iPhone, singura modificare pe care am facut-o in iGain e ca am pus 91db la "Target normal volum" (default e 89 si se aude ceva mai incet - depinde de gusturi); odata scanate melodiile e afisat gainul, si daca ii dati Applay gain melodiile sunt normalizate (foarte repede). Apoi toar un Sync din iTunes si gata!
Have FUN!

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote