Thread: Probleme 8800GT
View Single Post
Old 07-12-2007, 13:45   #25 (permalink)
darkzone
Master of Darkness

darkzone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shobby112 View Post
darkzone- am cumparat un 8800GT GAINWARD de la AEMD ce stii despre ea ca m am speriat ce spun baietii pe forum eu nu am apucat sa o vad la treaba ca nu am achizitionat toate comp. pot sa schimb racirea ,cum se prezinta garantia la AEMD am inteles ca ii cunosti?
Nu e problemă cu garanţia, care oricum e asigurată de ITDirect, ei fiind importatorii Gainward în România. Singura cerinţă e, în cazul în care schimbi răcirea, să nu laşi urme, zgârieturi etc. pe placă şi şuruburi.

Quote:
Originally Posted by fozoms View Post
Cuvintul este DEFECTE, nu incinse, pt ca placa mea cel putin statea la temp sub 80 grade si a lui Crashwith la 74 grade
SI nu e neaparat de memorii, ci de alte piese "made in poor china" de pe placa
Ai încercat să schimbi răcirea şi să testezi din nou placa? Dacă nu, nu poţi fi sigur că sunt defecte memoriile alea. Şi ţi-am mai zis de ţ'şpe ori, nu te mai lua după ce zic programele de monitorizare, de multe ori iei ţeapă. Râdea cineva de mine (parcă şi p-aci făcea unu' mişto) când i-am zis că folosesc degetometrul pentru a stabili temperatura unei plăci video (şi numai). Ei bine, a rămas cu râsu' împietrit pe faţă, că s-a luat după nush'ce progrămel idiot şi a încins placa. Treaba lui. Eu sunt perfect încrezător în instrumentul meu, după atâţia ani de depanare şi mii de situaţii de genu' ăsta.

darkzone is offline    Reply With Quote