Quote:
Originally Posted by Shobby112 darkzone- am cumparat un 8800GT GAINWARD de la AEMD ce stii despre ea ca m am speriat ce spun baietii pe forum eu nu am apucat sa o vad la treaba ca nu am achizitionat toate comp. pot sa schimb racirea ,cum se prezinta garantia la AEMD am inteles ca ii cunosti? |
Nu e problemă cu garanţia, care oricum e asigurată de ITDirect, ei fiind importatorii Gainward în România. Singura cerinţă e, în cazul în care schimbi răcirea, să nu laşi urme, zgârieturi etc. pe placă şi şuruburi.
Quote:
Originally Posted by fozoms Cuvintul este DEFECTE, nu incinse, pt ca placa mea cel putin statea la temp sub 80 grade si a lui Crashwith la 74 grade
SI nu e neaparat de memorii, ci de alte piese "made in poor china" de pe placa |
Ai încercat să schimbi răcirea şi să testezi din nou placa? Dacă nu, nu poţi fi sigur că sunt defecte memoriile alea. Şi ţi-am mai zis de ţ'şpe ori, nu te mai lua după ce zic programele de monitorizare, de multe ori iei ţeapă. Râdea cineva de mine (parcă şi p-aci făcea unu' mişto) când i-am zis că folosesc
degetometrul pentru a stabili temperatura unei plăci video (şi numai). Ei bine, a rămas cu râsu' împietrit pe faţă, că s-a luat după nush'ce progrămel idiot şi a încins placa. Treaba lui. Eu sunt perfect încrezător în
instrumentul meu, după atâţia ani de depanare şi mii de situaţii de genu' ăsta.