Thread: Probleme 8800GT
View Single Post
Old 07-12-2007, 15:10   #29 (permalink)
SickUser
Banned

Quote:
Originally Posted by fozoms View Post
Incearca sa intelegi ca placa are problema mai grave, de constructie, de piesele folosite pe board-ul placii, sint de f proasta calitate, exact cum era pe vremea 7900GT-urilor...
Link ?

Quote:
Originally Posted by darkzone
Mai multe loturi de 8800GT au problema asta cu ventilatorul (BIOS related) care nu se turează nici la 100*C şi mi-e greu să cred că producătorul a fost aşa de idiot încât să nu ia în calcul asta. Probabil că la reviziile următoare se va rezolva, mai ales că nVidia deja a schimbat designul de referinţă, introducând un ventilator cu diametru mai mare. Detalii.
De fapt treaba nu sta chiar asa (din pacate):

@fudzilla: According to our sources Nvidia hasn't changed the reference cooling and doesn't even plan to do so. Our sources also claim that Expreview.com just managed to get their hands on Leadtek's own 8800 GT design, which uses an improved cooler, similar to those we saw on XFX cards a while back.

Deci deocamdata din cate am inteles numai XFX-urile vin cu ventilatorul schimbat- eu cel putin am luat unul de aici si am avut placuta surpriza sa constat acest lucru
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	xfx_8800gtad_scr2.jpg
Views:	163
Size:	53.6 KB
ID:	286418  

Last edited by SickUser; 07-12-2007 at 15:59..

SickUser is offline    Reply With Quote