Thread: Probleme 8800GT
View Single Post
Old 07-12-2007, 17:54   #33 (permalink)
fozoms
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

Quote:
Originally Posted by darkzone View Post
Ai încercat să schimbi răcirea şi să testezi din nou placa? Dacă nu, nu poţi fi sigur că sunt defecte memoriile alea. Şi ţi-am mai zis de ţ'şpe ori, nu te mai lua după ce zic programele de monitorizare, de multe ori iei ţeapă. Râdea cineva de mine (parcă şi p-aci făcea unu' mişto) când i-am zis că folosesc degetometrul pentru a stabili temperatura unei plăci video (şi numai). Ei bine, a rămas cu râsu' împietrit pe faţă, că s-a luat după nush'ce progrămel idiot şi a încins placa. Treaba lui. Eu sunt perfect încrezător în instrumentul meu, după atâţia ani de depanare şi mii de situaţii de genu' ăsta.
Omule placa mea a fost testata si pe un alt sistem, + ca la mine in pc am pus coolerul de pe ea la 80% si pe ea batea direct coolerul de 250mm al carcasei (Aplus twin engine), deci 101% nu e o problema de caldura
A fost testata si in service, unde s-a manifestat la fel.
Nu am 5 ani si nu e prima mea placa video, stiu ce inseamna sa ai artefacte de care nu ai nici o posibilitate sa scapi
Quote:
Originally Posted by SickUser View Post
Link ?
De fapt treaba nu sta chiar asa (din pacate):
Cred ca esti singurul care nu a auzit de problemele primului lot de 7900GT,probleme explicata in mod special pe xtremesystems.org, unde le cadeau oamenilor 7900Gt-urile pe capete....sau e suficient sa cauti 7900GT artefacts pe google si ai sa vezi.
Ceea ce se inimpla si aici, acum----unde ai mai vazut ca pe un singur forum deja 4 oameni sa aiba grave probleme cu 8800GT, dintre care 2 au fost trimise in service?SI numai cu 8800GT?Nu am mai auzit ca 4 sau mai multi oameni sa se plinga de 8800GTS,GTX,Ultra sau Hd2900XT, 3850, 3870
Placile sint niste rebuturi

PS : ce interesant, brusc pe aria vinzari sint de vinzare 8800GT-uri cind inainte nici sa dai 1000 ron pe una nu gaseai nimic...oare de ce fericitii lor stapini, care cu greu au reusit sa si le procure, acum, dupa citeva zile le vind?

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

Last edited by fozoms; 07-12-2007 at 18:11..

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote