Quote:
Originally Posted by fozoms Cred ca esti singurul care nu a auzit de problemele primului lot de 7900GT,probleme explicata in mod special pe xtremesystems.org, unde le cadeau oamenilor 7900Gt-urile pe capete....sau e suficient sa cauti 7900GT artefacts pe google si ai sa vezi. |
E drept n-am auzit, dar nu vad ce relevanta are acest lucru ! Eu vreau sa stiu pe ce te bazezi cand spui ca 8800 GT are componente de proasta calitate. Simplul fapt ca au picat cateva nu inseamna automat ca ce spui tu este adevarat. Poate e vorba de vreun lot cu probleme, sau poate ca e vorba de niste cazuri singulare. N-ai de unde sa stii. Oricum pentru asta s-a inventat garantia
Quote:
Ceea ce se inimpla si aici, acum----unde ai mai vazut ca pe un singur forum deja 4 oameni sa aiba grave probleme cu 8800GT, dintre care 2 au fost trimise in service?SI numai cu 8800GT?Nu am mai auzit ca 4 sau mai multi oameni sa se plinga de 8800GTS,GTX,Ultra sau Hd2900XT, 3850, 3870
Placile sint niste rebuturi
|
Patru oameni din cati ? Din cei cateva sute care au dat iama in GT-uri si carora le merge fara probleme ? Ma faci sa rad...
Quote:
|
PS : ce interesant, brusc pe aria vinzari sint de vinzare 8800GT-uri cind inainte nici sa dai 1000 ron pe una nu gaseai nimic...oare de ce fericitii lor stapini, care cu greu au reusit sa si le procure, acum, dupa citeva zile le vind? |
Err..poate din cauza ca in cateva zile apare noul GTS ?