View Single Post
Old 10-12-2007, 14:41   #67 (permalink)
Knight_Rider
Nick anterior: Master_Beavis

Am cumparat pana acum de la PCGarage Componente PC in valoare de peste 2500 Ron.

Au fost situatii in care am fost FOARTE multumit de ei, s-au miscat baiatii repede, mi-au dat telefon, sms iar in 2 zile maxim aveam produsele acasa.

De la un timp, s-a cam stricat treaba, livrearea se face mult mai greu si cu un timp de intarziere mai mare. Cand vrei sa suni la departamentul tehnic sau vanzari mereu suna ocupat. Nu pot sa cred ca timp de 4 ore in continuu este mereu ocupat, deci nu pot sa cred asa ceva decat daca telefonul este lasat intentionat deschis.

Problema cred ca este in felul uramtor:

Angajatii sunt platiti "prost", personalul nu este suficient iar multe persoane de acolo s-au obisnuit cu treburile de pe acolo, s-au facut comozi si fac greseli din ce in ce mai mari. Ba nu modifica pe site cum trebuie si scriu ca switch-ul are 10/100/1000mbps in loc de 10/100. Ba nu raspund la mesaje cand ii intrebi cat mai dureaza produsul pana se intoarce din garantie, etc.

Eu am patit urmatoarele:

1. Am cumprat un switch de 10/100 pentru ca scria pe site ca este de 10/100/1000. Am cautat pe site-ul producatorului si nu am gasit modelul acesta insa pe switch scria clar ca este de 10/100.
2. Am cumparat in sfarsit un switch de 10/100/1000 si dupa aproximativ o luna si 10 zile s-a "stricat" adica in loc sa mearga cu 1000mbps merge cu 1mbps pana se blocheaza. De exemplu daca joc WoW pe internet merge brici daca daca vreau sa fac un transfer cu un fisier de 10MB se blocheaza aproape instant. Am facut MULTE teste (alte placi de retea, alte cabluri - desi era complet aiurea pentru ca mergea cu alt switch perfect dar m-am gandit insa ca POATE POATE nu mai este compatibil, asa... dintr-o data ) ) In sfarsit, am fost la sediu, am explicat problema iar tipul de acolo a scris la defect reclamat: "merge sub 1000mbps" ) cand eu am zis ca merge cu 1mbps (cred ca tipu o fi zis ca fac misto de el desi am fost foarte serios) deci daca mergea sub 1000mbps nici nu ma mai deranjam... da' nici macar cu 10mbps nu mergea... )

In fine... l-am adus la sediu, au trecut aproximativ 3~4 saptamani si le-am dat mesaj acolo in: "service departamentul garantii":
"Am adus produsul la sediul PCGarage si a fost trimis la furnizor pentru remedierea problemei. Au trecut mai mult de 3 saptamani si doresc sa aflu cu aproximatie cam cat mai trebuie sa mai astept."

Au trecut 4 zile de cand am trimis mesajul si nimeni nu mi-a raspuns. Ok deci inteleg ca nu au baietii de unde sa stie cand se intoarce produsul, da' sa-mi dea macar un mesaj si sa-mi zica asta, io de unde sa stiu daca ei stiu sau nu cand se intoarce produsul de la garantie ? Doar ei au legatura "directa" cu producatorul, da ? Ei sunt mai apropiati, normal ca ii intreb pe ei iar ei nu-mi dau nici macar un raspuns. Nu sunt absurd, deaia am si asteptat 3 saptamani fara sa ii bat la cap cu ABSOLUT nimic, da' macar sa stiu si eu CAND CU APROXIMATIE o sa se intoarca switchul.

Inca o chestie foarte urata. M-au enervat FUFELE alea de la biroul principal, nu mai situ... vroiam sa le intreb ceva la care una dintre ele, luati loc pe "banca" si asteptati va rog...

Ok, ma asez civilizat pe "banca" si astept si astept si astept pana cand ma hotarasc sa o mai intreb pe FUFA aia inca odata, intrebarea era scurta dar prima data m-a luat foarte rapid (ca si cum avea O GRAMADA de treaba) luati loc pe banca. In fine, o intreb, imi raspunde in nici... 2 secunde si am rezolvat treaba. Deci, ntz... bad lady ! I'm not a satisfied customer. Putea sa asculte de prima data intrebarea dupa care sa proceseze in mintea ei de FUFA si apoi sa dea un raspuns BUN, da... avem sau da... se poate rezolva, luati loc pe banca. Cacat... n-a fost asa. [plm nici urat nu sunt, nu stiu care-i treaba ) ] Concluzie pt cei care nu au inteles, am stat ca PROSTU pe banca 10 minute ca asa a vrut FUFA aia.

Cred ca s-au aglomerat prea mult, au intr`adevar multi cumparatori si acuma isi baga ***a.

Knight_Rider is offline    Reply With Quote