Quote:
Originally Posted by rageone omule, crede`ma ca nu puterea de procesare este factorul decisiv... am avut nds, am jucat si toate jocurile de ngage vechi... si crede`ma, nu poti compara. la fel cum nu poti compara nici nintendo cu nokia... nintendo face jocuri si console din anii 80 pe cand nokia face telefoane si atat. ca acum s`au apucat sa scoata si un joc, doua si vor sa faca telefoane-consola (cu toate ca nu au avut un succes deosebit in trecut cu ele) e al`ceva... ds-ul are motivele lui sa fie cea mai vanduta consola  |
man si puterea de procesare conteaza,ea ajuta ca jocul sa se miste mai cursiv,cu mai multe cadre pe secunda etc.Grafica de asta tine,iar N-gage avea grafica mai buna ca DS.Am vazut si jocuri pe NDS si crede-ma nu sunt deloc la standardul noii generatii Ngage!!Insa DS are acel ceva care iti ia ochii!Recunosc si mie imi place DS,insa ca si putere de procesare e sub Ngage1 su sub Ngage 2(New Generation)
@DarKu In legatura cu jocurile,jocul determina automat pe ce tip de hardware ruleaza,adica cand il vei rula pe N95 sa zicem va avea toate detaliile la maxim,FPS mai mare etc.,daca nu esti prea exigent pe un N73 vor merge bine jocurile,adica nu vor sacada etc.,in schimb nu va fi la fel ca pe N95(sper ca intelegi ceea ce vreau sa spun),e ca la un joc pe PC,adica ruleaza mai bine pe o placa video noua,in schimb va rula mai prost pe una veche