|
Telefon super bun si ieftin. Se misca superb (e cel mai rapid symbian din tot ce-am avut pana acum), se aude tare si clar, ecranul e luminos si sharp, perfect lizibil in plin soare. Ma bucura ca are butoane dedicate pentru o serie de aplicatii pe care le folosesc frecvent, pe langa faptul ca acestea pot fi customizate usor cu aplicatii de la terti. Bateria ma duce trei zile pline, vorbit cam 90 de minute pe zi, fara sa stau prea mult insa pe Net, pentru ca nu am wireless decat acasa. Partea cea mai faina pentru mine sunt dimensiunea redusa si greutatea mica ale acestui telefon (ca fost posesor de N95, E90, N93i), practic incape aproape in orice buzunar. Camera foto e slabutza, dar este net superioara celei de la E50. Recunoasterea comenzilor vocale functioneaza corect, tastatura mi se pare ergonomica, rareori mi s-a intamplat sa apas doua butoane deodata.
Parti proaste: aspectul uneori neglijent al ansamblarii partilor telefonului. Eu am cautat insistent si am reusit sa gasesc un E51 care este bine finisat, insa primul exemplar pe care l-am avut prezenta niste imbinari nereusite pe laterale.
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 |