Quote:
Originally Posted by sallahoudin N-am gasit un thread numai pt asta , ma gandeam ca ar fi o idee buna sa facem un sticky pe acest subiect . Banuiesc ca sunt destui plictisiti de pve care vor arma si umerii de S3
eu incerc sa fac ratingu pe 2v2 cu un setup easymode dar pierd pe Disc priest / SL lock . Noi suntem resto druid / MS warr
am pierdut 3 meciuri la rand impotriva acestui combo
any tips ? |
Ce facem noi in situatia asta e ... omori pet-ul lock-ului de 2 ori cu warr-ul ... si intre timp tu abuzezi LoS (mai greu in Lordaeron, acolo am pierdut singurul meci impotriva a asa ceva din prostia mea, dar o sa revin cu amanunte :P).
Ideea e ca warr-ul sa stea cu HS pe lock si heavy dmg pe pet ... tu stai la max range langa un obstacolo. Daca priest-ul heal-uie pet-ul... nu conteaza il lasi sa heal-uie ca la cat dmg faca un warr pe pet priest-ul is burn-uie mana mult mai repede decat ar trebui. In faza asta SS + WW ajuta mult la dmg pe lock si pet daca sunt langa.
Dupa ce ati omorat pet-ul de 2 ori (in cazul in care al doilea summon e tot lolhound si nu void walker) warr-ul sare pe lock si da nuke ... healuri-le tale vor fi mult mai eficiente decat heal-urile priest-ului ... si tu poti bea in voie deci tot castigati.
Cat despre priest ... ai grija ca warr-ul tau sa fie tot timpul la peste 50% ca sa nu te trezesti cu un nenorocit de MC pe el si trimis undeva in spate ... dots-urile tot tickuie si pana o sa ajungi sa il heal-ui moare.
Cand priest-ul incearca sa iti dea mana-burn ... cyclone sau bear form(bear form ca sa poti sa ii dai un charge pe heal si dupa un bash).
Singura data cand am pierdut impotriva a o asa echipa a fost, cum am zis, in lordaeron unde pozitiile de LoS cele mai bune sunt in zonele de inceput ... si cand a ajuns lock-ul aproape de mine am facut prostia sa fug spre partea cealalta in travel form si nu in cat form => destul mana burn si drain mana incat sa nu mai pot recupera... in rest nu am avut probleme cu asa set-ups si am batut inclusiv gladiator rank-ed (de fapt dupa ce le-am omorat pet-ul de 2 ori s-au lasat).
Cea mai mare prostie e sa pui warr-ul pe priest ... pt un druid priest-ul e nasol doar din perspectiva mana-burn, chestie care o contracarezi cu cat/bear form sau cyclone ... in schimb un lock lasat liber o sa te nenoroceasca ... mai ales cu pet-ul pe tine pt un extra silence ... asa de "fun".
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by sallahoudin vorbeam doar din perspectiva unui druid resto . ma simt mai slab decat un priest deci recomand nuke pe druid in general . e foarte important sa nu lasati druidul sa va kite - uiasca |
Doar ca un druid resto ajutat de un disc/holy priest si lock scapa usor de tot de un rogue ... CoEx pe rogue permanent de la lock-ul care alta treaba decat drain mana pe pala nu tre sa aibe la inceput (cu fear pe SP pe cat posibil) ... Disc priest-ul de asemenea mana-burn pe pala si druidul e in "run florist run" mode cu rogue-ul care in afara de CoS + sprint nu are ce face ca sa scape de druid ... care cat timp nu e CoS up poate sa il cc frumos cu entangle.
Parerea mea ca nuke pe druid nu merge cu setup-ul pe care il aveti ... de fapt nu prea mere sa-i bateti daca au gear calumea din cauza ca paladinu e prea vulnerabil la mana-burn.
Singura chestie care poate merge daca ei fac greseli e presure pe priest cu tot CC care il puteti pe druid in timp ce paladinu incearca sa stea departe de lock sa nu ia mana-drain. Dupa ce ati facut destul preasure pe priest si e aproape OOM treceti pe presiune pe druid moment in care priestul e fortat sa il heal-uie si nu poate sa bea ... Cu putin noroc (black-ut procs la momentul potrivit) in momentul ala ati cam putea sa dati jos druidul. Parerea mea.