|
Buna dimineata si bine v-am regasit.
Pentru ca a mai trecut un an de la ultima raza de bucurie pe care am incercat s-o aducem in sufletele unor oameni amarati, am considerat ca trebuie sa repetam istoria.
Cadourile de Craciun pentru care strangem fonduri anul acesta se vor indrepta catre Valea Plopului, Jud. Dambovita, la Fundatia "ProVita" pastorita de Preotul Tanase. In acest centru din Valea Plopului se gasesc mamici cu copilasi care au fost alungate de parinti sau nepastuite de soarta care au gasit un real ajutor si niste oameni care incearca sa le indrume pasi in viata si sa le spuna o vorba buna.
Tocmai de aceea se pot strange foarte multe lucruri, si pentru copii si pentru mamici. Varsta copiilor este cuprinsa intre 0-18 ani, iar a mamicilor, a multora dintre ele, prea cruda.
Nu este musai nevoie sa dati bani. Sunt constienta ca nu suntem toti niste copilasi rasfatati de Bill Gates. Dar putem contribui cu cat putem, sau cu lucruri pe care nu le mai folosim, sau jucarii vechi.
utem extinde campania pana pe data de 23 Dec, urmand ca pe 24 sa dam cadourile copilasilor.
Pe mine ma gasiti la adresa Splaiul Independentei 202A (in spatele sediului Kiss FM), SC Tehnobit SRL, sau la numarul de telefon 0745.38.00.40.
Faithfully,
Arwen
The crownless again shall be king
|