View Single Post
Old 14-12-2007, 15:33   #29 (permalink)
MagicB
Registered User

MagicB's Avatar

cand am incercat nuke pe warr: a fost adus la un moment dat la 20-30% din pacate nu am fost atent la momentul respectiv sa ii dau cyclone instant ... si si-a luat heal. Dar Angry ... warr-ul ala nu se gandea numai la dmg... avea grija sa aibe macar un healer in LoS cam tot timpul. Oamenii nu mergeau pe nuke ci pe endurance fight (heck nu foloseau heroism decat tarziu si cand ma prindeau intr-o pozitie de cocos pe mine).
cand am incercat nuke pe pala: l-au fortat sa foloseasca boubble dar din pacate si-au ars toate CD pt asta (inclusiv AV de la pala) si dupa nu au mai fost in stare sa repede figura.
cu nuke pe shaman: se heal-uia ala intr-o veselie cu mana infinita de la water shield + pala healing (3 cyclone pe pala nu a fost suficient ca sa il darame pe shaman)

La ce ne-am mai gandit ar fi sa incercam sa fortam paladinul in boubble fara sa isi foloseasca warrul DW si pala-ul AV si dupa boubble sa blow-uie astia tot ce pot sa il dea jos in minutul ala in care pala-ul nu poate sa-si dea bop. Partea proasta e ca daca retri nu isi blow-uie mana si AV nu cred ca pot sa il forteze la un boubble... om vedea data viitoare cand mai dam de ei.

Oricum e funny setup-ul asta ... mai ales ca batem destul de usor echipe de genu lock+rogue+druid sau cel mai funny 2locks + resto druid. Sunt curios cat rating putem face ... eu estimez pe la 2k in mid season o sa dam de "setup wall".

C.F. Gauss

MagicB is offline    Reply With Quote