View Single Post
Old 16-12-2007, 13:01   #1168 (permalink)
Catallin
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Phone: iPhone, bineinteles.
ktk am observat ca nu merge sa trimiti, dar am activat bluetooth si a dat un prieten search si m-a gasit si scria numele pe care l-am schimbat si la about mai scria si ma cam supara d-asta am vrut sa-l schimb. Oricum am reusit nu ma asteptam sa fie asa usor. La customize am si eu ultima versiune si m-am tot jucat prin ea aseara si pana acum nu am avut probleme cum a zis Neodoru, sper sa nu am nici de acum inainte ca e prea frumoasa aplicatia.
Totusi cu iTunes nu mi-am dat seama cum sa transfer in iPhone m-am tot jucat prin library, am sfarsit prin a avea toti cei 5GB de muzica pe care-i avea telefonul si vreo cateva videoclipuri si-un film sterse... am incercat sa citesc manualul dar parca nu ma lamureste deloc, asa ca daca are cineva dispozitia sa-mi faca si mie o explicatie cum transfer muzica, poze, filme, as fi recunoscator.
Pana acum n-am ajutat cu nimic, dar am vazut ca mai multi useri au intrebat de filmele pentru iPhone si aici as putea sa va ajut. Folositi programul xvid4psp (la baza e un program de convertit avi-uri pentru psp, dar acum mai nou in versiunea 5, care cu toate ca e beta, are si optiune de iPhone). Dati open la avi, la format alegeti MP4 iPhone. Acum partea cu subtitrarea care e un pic mai ciudata si nu-i asa populara Folositi programul media subtitler, open subtitle, file-save as, alegeti substation alpha [SSA], mergeti la configure format care-i un pic mai jos, la margins eu ales TOP 15 pentru a fi un pic mai jos pe ecran, la font puneti fontul dorit, dar pentru a avea diacritice e musai sa selectati la script "central european", dupa care dati ok pana o salveaza. Inapoi in xvid4psp la subtitles dati remove sa scoata srt, sub sau alta subtitrare care a luat-o automat, dupa care add, alegeti subtitrarea salvata, dupa care un play la film in program pentru a vedea daca e totul in regula la felul cum apare subtitrarea. Dupa ce e totul ok encode si rabdare Pe un core 2 duo cu 1GB ram dureaza cam 40 min.
Acum sa ma invete si pe mine cineva cum il uploadez pe telefon fara a sterge altceva din tel Cu multumiri si sper sa fie de ajutor.

Last edited by Catallin; 16-12-2007 at 13:12.. Reason: Inserare linkuri

Catallin is offline    Reply With Quote