View Single Post
Old 16-12-2007, 23:35   #1170 (permalink)
Catallin
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Phone: iPhone, bineinteles.
Multumesc mult de raspuns, am instalat Swap Tunes, acum mai ramane sa testez tot ce-ai zis sa vedem ce iese.
Azi am experimentat si eu fenomenul disparitiei misterioase a itemurilor din meniu. Eu am pe 3 pagini meniul si folosesc SummerBoard. Pagina 2 era goala, nu mai era nimic acolo. Am dat restart la telefon si a aparut... Am mai avut o aplicatie LockBox in care puteai sa-ti faci notatii si erau protejate de parola si de acolo mi-au disparut toate notatiile si n-am mai avut ce sa le fac cu toate ca am dat restart. Mai exista o asa aplicatie in care sa poti face notatii si sa fie protejate de parola? Daca merg la settings - usage nu-mi arata timpii aceia de cand am telefonul deschis... Una peste alta ori nu stiu eu sa folosesc iPhone-ul prea bine ori nu e stabil sistemul tinand cont ca am si Customize si tot felul de programe instalate (toate din installer).
Intrebari:
1. Ca sa ma conectez cu winscp trebuie musai prin wireless sau merge si prin cablul de date?
2. Se pot instala aplicatii java? Ma gandesc sa pun shmessenger care genereaza mai putin trafic decat messengerul iphone-ului si eu am net pe cartela si se cam duce creditul Sau mai bine, a aparut vreun yahoo messenger 3rd party pentru iphone care sa nu faca asa mult trafic?
Cu multumiri.

Catallin is offline    Reply With Quote