View Single Post
Old 17-12-2007, 09:49   #525 (permalink)
C05T1N
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
closing down si tight marking,ce inseamna ??
Closing down= cat de mult ii lasa ai tai pe adversari sa avanseze cu mingea pana sa incerce sa ii atace
Tight marking= marcaj strans

Quote:
Originally Posted by Bang! View Post
greu... greu...

de la un timp ai mei au inceput sa ia gol in primele 4 min

sa nu mai zic ca-s cu moralul la pamant... ceva sfaturi pt moral ?
Nu ii demoraliza si tu. Incurajeaza-i, ai grija cu half/full time talks, mai lauda-i din cand in cand... etc.

Quote:
Originally Posted by dudu_dudu View Post
ma ajuta si pe mine cineva cu fm 2008? nu merge incarcat in daemon tools si nu stiu cum dracu sa instalez jocu pe windows vista
Nu te va ajuta nimeni. Cumpara jocul original si nu vei avea nici o problema.

Quote:
Originally Posted by mihai_tudose View Post
ma pis pe el de joc....si pe aia care l-au facut. Cum se poate sa am 10 goluri anulate in 5 meciuri de ucl????????????????????????????? in 2 din meciuri iau gol in min 90.... man of the match numai portaru la ei :| va dau un sfat : NU BAGATI PATCH-UL.VA DISTRUGE JOCUL MAI RAU! deci ei zic ca numai sunt atat de multe goluri anulate da' de unde... pur si simplu mor de nervi X(
Incearca sa iti temperezi limbajul.

Quote:
Originally Posted by Bang! View Post
ceva ciudat... pe la inceputul jocului... cam tot sezonul 2007-2008 aveam o gramada de goluri anulate, incet incet s-au rarit...

N-am mai avut un gol anulat de vre-o 7-8 etape.

De mentionat ca joc fara pach :P imi pare rau pt tine, n-as vrea sa fiu in pielea ta!
Same here, nu am avut probleme cu offside-urile si golurile anulate decat in primul sezon, dupa care totul e OK.

Quote:
Originally Posted by korby View Post
Vantaggiato... altu' pe care nu-l pot lua.
Ciudat, ar fi venit lejer la Steaua, la Ajax de ce nu vrea?

Quote:
Originally Posted by okhiu View Post
Tot vad pe aici comentarii cum ca daca aplicati patch-ul trebuie inceput jocul de la 0.
Fratilor, nu e asa. Am pus si eu patchul si am continuat salvarea bine merci cu versiunea 8.0.1.
De instalat se poate instala lejer, dar schimba ceva daca jocul deja e inceput?

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote