Quote:
Originally Posted by mihai_tudose closing down si tight marking,ce inseamna ?? |
Closing down= cat de mult ii lasa ai tai pe adversari sa avanseze cu mingea pana sa incerce sa ii atace
Tight marking= marcaj strans
Quote:
Originally Posted by Bang! greu... greu...
de la un timp ai mei au inceput sa ia gol in primele 4 min
sa nu mai zic ca-s cu moralul la pamant... ceva sfaturi pt moral ? |
Nu ii demoraliza si tu. Incurajeaza-i, ai grija cu half/full time talks, mai lauda-i din cand in cand... etc.
Quote:
Originally Posted by dudu_dudu ma ajuta si pe mine cineva cu fm 2008? nu merge incarcat in daemon tools si nu stiu cum dracu sa instalez jocu pe windows vista |
Nu te va ajuta nimeni. Cumpara jocul original si nu vei avea nici o problema.
Quote:
Originally Posted by mihai_tudose ma pis pe el de joc....si pe aia care l-au facut. Cum se poate sa am 10 goluri anulate in 5 meciuri de ucl????????????????????????????? in 2 din meciuri iau gol in min 90.... man of the match numai portaru la ei :| va dau un sfat : NU BAGATI PATCH-UL.VA DISTRUGE JOCUL MAI RAU! deci ei zic ca numai sunt atat de multe goluri anulate da' de unde... pur si simplu mor de nervi X( |
Incearca sa iti temperezi limbajul.
Quote:
Originally Posted by Bang! ceva ciudat... pe la inceputul jocului... cam tot sezonul 2007-2008 aveam o gramada de goluri anulate, incet incet s-au rarit...
N-am mai avut un gol anulat de vre-o 7-8 etape.
De mentionat ca joc fara pach :P imi pare rau pt tine, n-as vrea sa fiu in pielea ta!  |
Same here, nu am avut probleme cu offside-urile si golurile anulate decat in primul sezon, dupa care totul e OK.
Quote:
Originally Posted by korby Vantaggiato... altu' pe care nu-l pot lua.  |
Ciudat, ar fi venit lejer la Steaua, la Ajax de ce nu vrea?
Quote:
Originally Posted by okhiu Tot vad pe aici comentarii cum ca daca aplicati patch-ul trebuie inceput jocul de la 0.
Fratilor, nu e asa. Am pus si eu patchul si am continuat salvarea bine merci cu versiunea 8.0.1. |
De instalat se poate instala lejer, dar schimba ceva daca jocul deja e inceput?