nu vroiam sa intreb ceva anume. dadeam un exemplu. m-au luat cu injuraturi din prima, dar i-am calmat. pentru mine un forum de FM inseamna strict un forum despre joc. adica sa postam tactici de joc, jucatori buni pe care ii vrem sau ni-i dorim, programe de antrenament, si chiar membri pentru stuff-ul tehnic.
eu joc cu steaua, am inceput sezonu 3, insa cum aduc un jucator mai de doamne-ajuta, pleaca dupa 6 luni sau un an sau vor sa plece. cea mai tare faza e ca l-am adus pe teofanis gekas liber de contract. a dat 6 goluri in 6 meciuri, insa mijlocul e praf cu toate ca-i am pe hora pe stanga (rapid si dinamo tot fac oferte de 10 mil, dar nu-l dau), dessena si bicfalvi in centru (sau lindgren) si valbuena pe dreapta. nu fac pressing, mingi recuperate aproape deloc si am closing down aproape de maxim. pentru cei care au ceva bani la echipa recomand carlos garcia de la almeria. vine la steaua pe 9,5-10 mil. e mai bun decat radoi de 2-3 ori. chiar si leon andreassen de la werder ar fi vrut sa vina, dar deja luasem niste jucatori. acum am 45 de mil, ca am adus pe gary bocaly si gekas liberi de contract.

si am dat din brigada suedeza pe care o aveam.
o sa fac niste print screen-uri acasa sa le pun. nu luati pe menez, gouffran si alte petarde din franta. dati 20 de mil pe ele cand incepe jocul si apoi de abia mai fac 5-6 mil. nu dau randament, cel putin in salvarea mea. monaco a retrogradat in 2009.

))
deci o sa incep si eu sa postez tactici si alte chestii de acasa.
pentru stuff, incarcati si alte campionate si veti gasi antrenori si assistant manager foarte buni, eu am assistant manager un spaniol, karmona, iar inainte am avut un englez (beardsley). antrenori buni sunt in Serbia.