View Single Post
Old 19-12-2007, 14:02   #1197 (permalink)
Catallin
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Phone: iPhone, bineinteles.
In legatura cu estetica telefonului si rezistenta lui ma intreb daca marginea argintie in timp se va sterge si va ajunge sa arate ca un metal ieftin...
@criserb ai grija pe la ce mari meseriasi ajungi sa nu dai de asa-zisii meseriasi si de la o operatiune relativ simpla pentru cineva care s-ar pricepe (desfacerea telefonului) sa ajungi sa o dea in alte alea sa nu mai functioneze deloc.
@speedy iphonebrowser functioneaza la perfectie Multumesc mult de tot. Am tot incercat sa schimb "carrier logo" (logo operatorului), am stabilit care-s cele 2 png-uri care trebuie schimbate si anume FSO_Carrier_ATT.png si Default_CARRIER_ATT.png, le-am inlocuit dar nu se intampla nimic. Tot RO Vodafone apare. Dar RO Vodafone e text, pe cand logo-urile acelea sunt png-uri... n-am reusit pana acum sa-mi dau seama. Daca stie cineva si vrea sa impartaseasca...
EDIT: EDGE-ul cum fac sa il scot sa nu se mai conecteze naiba la net ca vrei nu vrei ba am mail, ba nu stiu ce se mai intampla Am aplicatia "services" si dau off de acolo, imi zice sa bag iar pinul cartelei, deci totul pare a fi in regula. Dar la un timp iar ma trezesc pe net

Last edited by Catallin; 19-12-2007 at 14:21..

Catallin is offline    Reply With Quote