View Single Post
Old 20-12-2007, 19:07   #33 (permalink)
metal_heart
Registered User

metal_heart's Avatar

gata
in sfarsit, mi-au venit si mie lentilele. am luat asa ceva http://www.lentilecontact.ro/caracte...cus__visitint/ de la sensiblu delfinului. doctora de acolo destul de draguta cu mine, timp de doua ore am stat si am tot probat. vreau sa zic ca unele chiar n-am putut sa le tin mai mult de doua minute la ochi. astea au fost cele mai confortabile. stau de 20 min cu ele prin casa, dar am observat ca e o diferenta foarte mare intre lentile de contact si ochelari. mi se pare ca am dioptrii mai mici decat trebuie. scrisul la tv se vede ok, dar la calculator parca n-as avea nimic la ochi. sa vedem maine la servici pe tft cum ma simt. oricum, peste o luna o sa-mi fac si ochelari, iar lentilele le voi tine doar pentru condus sau pentru iesiri, la munca si prin casa ochelarii rulzz. pe tot purtatorii de lentile care i-am intrebat despre ele, mi-au zis cu nonsalanta ca nici nu le simt la ochi. eu simt, imi dau seama ca am ceva in ochi, parca ar fi praf, si am usoara tendinta de lacrimare. oricum, daca nu ma obisnuiesc cu ele repede, trec imediat pe ochelari. ar mai fi o treaba: pana acum ochelarii mei aveau dioptriile -0,75 iar acum, cand mi-am facut control am -1,75 pe ambii ochi. o crestere semnificativa. revin maine cu un review mai amanuntit, pt ca o sa fiu toata ziua la munca si seara la o petrecere intr-o carciuma.

metal_heart is offline    Reply With Quote