Thread: Nokia E51
View Single Post
Old 22-12-2007, 14:56   #99 (permalink)
phat_sua
Registered User

phat_sua's Avatar

mie build quality la telefon mi se pare super, poate am nimerit eu unul bun totusi nust ce sa zic.
la fel faza cu amprentele pe telefon nu este deloc deranjanta, eu am scos si tipla de pe ecran si sunt foarte fericit, luativa un ipod sau un psp si o sa vedetzi acolo ce inseamna amprente, mai ales la iphone care se simte ca o sapuniera
nu aud nici un fashait sau tziuit cand vb la telefon. insa calitatea sunetului nu este tine stie ce , nu se aude foarte tare si trebuie sa tzin telefon lipit de ureche sa pot intelege ce zice celalalt (aici pot fi mai multzi factori care influenteaza, poate are el un telefon praf etc..)
este adevarat ca dupa ce vb mai mult de cateva minute la telefon acesta se incalzeste putin, nu e deranjant insa uni vroiau sa afle despre asta.
pentru cei care au folosit spuneti-mi si mie cum facetzi .. cu FRING ala ?
deasemenea am nevoie si eu de un client de YM asa ca bagi ceva frumos
eu n-am prea instalat aplicatzi misto pentru el ca trebuie sa le semnez intai si mi-a fost lene sa ma apuc sa imi fac cont si etc..dar poate acum cu vacanta ca o sa am mai mult timp ma voi apuca (vreau programul ala de iti face poza contactului full screen).
eu tin telefonul cel mai mult doar pe vibratzi, fara nici o sonerie nimik, insa acest profil lipseste cu desavarsire asa ca am creeat eu unul nou unde am scos toate sunetele si am lasat doar vibratzile. faza naspa este ca acum cand suna cineva ecranul meu se tot stinge si aprinde si astfel ma chiorasc ca prostul sa vad cine ma suna cum rezolv treaba asta ?

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote