View Single Post
Old 01-01-2008, 18:48   #662 (permalink)
kalkan
Registered User

Quote:
Originally Posted by Xanis View Post
kalkan nush cum ai luat 2 cupe ch ca eu abia ajung sa trec de grupe...eu joc la craiova sezonu 2 si sunt in optimile ch..am picat cu sevilla si la mine acasa am facut 0-0..urmeaza deplasarea..primu sezon lam terminat pe locu 2 miam adus 2 jucatori de la transfer listed..si lam adus pe liviu ganea ,dorian andronic si mardare ..straini 3 jucatori stefan babovic ,luis ramirez,si alvaro cevallos...la obiectiv am setat in primu sezon ca termin in prima parte a clasamentului..si am avut buget de 5 milioane de $....pe mardare si liviu ganea iam adus in iarna cand lam dat pe tanasa cu 5 mil $ la cfr cluj si pe dina cu 1 mil $ la faru...akum in sezonu 2 lam adus pe ivan temnikov pe 5 mil si josip tadic...lam vandut pe liviu ganea cu 16 mil la rosenborg pe luis ramirez cu 4,5 mil la necaxa si cu 8 mil $ pe mardare la steaua...si asa miam facut un buget frumos...si nu joc cu load sezonu 2 sunt pe locu 1 momentan dinamo e la 3 pct de mine sper sa castig campionatu nush dc nu ma lasa sa atasez pozele ca va aratam transferurile etc...
daca vrei iti pot da salvarea sa te convigi singur ca inca o mai am ca le cam pastrez de obicei

kalkan is offline    Reply With Quote