Quote:
Originally Posted by Xanis kalkan nush cum ai luat 2 cupe ch ca eu abia ajung sa trec de grupe...eu joc la craiova sezonu 2 si sunt in optimile ch..am picat cu sevilla si la mine acasa am facut 0-0..urmeaza deplasarea..  primu sezon lam terminat pe locu 2 miam adus 2 jucatori de la transfer listed..si lam adus pe liviu ganea ,dorian andronic si mardare ..straini 3 jucatori stefan babovic ,luis ramirez,si alvaro cevallos...la obiectiv am setat in primu sezon ca termin in prima parte a clasamentului..si am avut buget de 5 milioane de $....pe mardare si liviu ganea iam adus in iarna cand lam dat pe tanasa cu 5 mil $ la cfr cluj si pe dina cu 1 mil $ la faru...akum in sezonu 2 lam adus pe ivan temnikov pe 5 mil si josip tadic...lam vandut pe liviu ganea cu 16 mil la rosenborg pe luis ramirez cu 4,5 mil la necaxa si cu 8 mil $ pe mardare la steaua  ...si asa miam facut un buget frumos...si nu joc cu load sezonu 2 sunt pe locu 1 momentan dinamo e la 3 pct de mine sper sa castig campionatu  nush dc nu ma lasa sa atasez pozele ca va aratam transferurile etc... |
daca vrei iti pot da salvarea sa te convigi singur ca inca o mai am ca le cam pastrez de obicei