kalkan, daca incarcam salvarea de la tine si nu castigam 3 meciuri legate in liga ce se intampla...? e imposibil, zic eu, sa castigi liga cu steaua in primii 4-5 ani... cu jucatori buni, cu tactica bine facuta... apare un obinna sau un crespo si iti da 3 boabe... nu poti aduce fundasi care sa fie de nivelul lui materazzi sau zapata de la udinese ca sa-i tina pe aia strans sa nu miste... obinna are 19 speed si 18 pace si e si foarte puternic... l-a calcat in picioare pe filipenko, jucator pe care il vrea sevilla, si am luat-o cu 3-1 de la ei pe stade vellodrome... deci daca de la marseille o iau asa, jucand o formula defensiva, 4-3-3 normal...
legat de jucatori... in varianta 8.0.0 am adus pe elmander, menez, valbuena, briand de cum am inceput primu sezon, si mergea echipa ca dracu... nigel de jong, alexander frei, van der vaart chiar vor sa vina, dar nu ai salariu sa le dai, 80k pe saptamana... mai bine te orientezi spre jucatori ca jean II makoun sau lorik cana... pe primu il ador, si chiar am avut ocazia sa-l aduc la steaua in 2010, dar a preferat bolton.

(((
un DM bun pe care l-am luat free e modeste m'bami

deci... sper ca anu asta sa ajung macar in semifinalele UEFA ca in liga sunt in grupa cu sevilla si marseille care rupe tot cu obinna si marica in atac.