Quote:
Originally Posted by sallahoudin Intampinam niste probleme in 3v3
resto druid ,disc priest ,MS warr NOI
rogue , mag , healer EI
ne CC warru si stau calare pe priest iar eu nu pot face mai nimic . cate un cleanse sau cyclone pe ici pe colo dar inevitabil ramanem fara mana si eu si priestul , mai ales daca healeru lor e priest . am incercat nuke pe priest dar nu prea se poate cu un singur DPS in grup . si mai ales unu care e atat de usor de neutralizat |
Momentan joc si eu exact acelasi setup: resto drood, disc priest, warr
Pana acum (+1900 rating) nu am avut nici o problema cu rogue, mag, healer.
In esenta is echipele pe care le farmam cel mai usor. Cum ai zis si tu se vor duce pe priest-ul tau, in consecinta tot ce tre tu sa faci e sa-l hot-ui si sa-i dai abolish poison. In tot timpul asta warr-ul sta lipit ca un scai de rogue iar priest-ul kite-uie. Toata chestia asta forteaza priest-ul advers sa treaca de la mana burn la healing pe rogue ceea ce va castiga in esenta meciul daca priest-ul tau mai apuca sa dea 1-2 mana burns pe priest-ul lor... da nu e asa important, mai important e sa mana burn-uie magul la inceput, cu fiecare ocazie posibila.
Deci in esenta rolurile voastre sunt cam asa:
1) warr-ul se tine scai de rogue, spamstring+dps + disarm
2) priestul kite la rogue si incearca sa stea out of los la mag-ul si priestul advers. Daca e in los la mag si e cu hp in regula + warr-ul pe rogue si nu e sheeped in momentul ala ... ii da mana burn. Da mana-burn la priest-ul advers cand are ocazia ... dar nu se expune la mag cand e nuked de rogue cu warr-ul facut oaie.
Un macro care sa dispel-uie warr-ul automat fara sa fie nevoie sa il target-ui e foarte util, ceva de genul:
/cast [nomodifier, target=Warr_name] [modifier:alt, target=player] [modifier:shift, target=focus] [modifier:ctrl] Dispel Magic
asta iti da in mod normal dispell pe warr, vezi ca Warr_name tre sa fie exact numele warr-ului, daca apasa alt si click sau hotkey il dispel-uie pe el, daca apasa ctrl da dispel la target-ul curent si daca apasa shift si hotkey da dispel la focus target.
3) tu ca druid esti ignorat intr-un hal de nu iti vine sa crezi... poti sa faci cam tot ce vrea muschiul tau in jocul asta asa ca ... have fun: abolish up tot timpul, cam 2-3 hots, incearca sa stack-ui LB pe priest. Cyclone pe priest-ul advers ... asta il forteaza sa bage ceva emergency heal la rogue care bine-inteles ca e destul de costisitor. Cyclone pe mag + feral charge pe poli-urile lui daca prinzi sau pe frost school daca e chiar grava situatia priest-ului. Si incearca sa atragi CS de la mag pe tine si nu pe priest, priest-ul tau destul ca o sa ia kick, nu ii tre si CS de la mag in momentele de oh shit. De asemenea daca vezi ca e groasa treaba poti da cyclone pe rogue si big emergency heals pe priest ... chiar daca il cyclone-ui din bataia warr-ului.
Ca un rezumat... cea mai importanta treaba in tot timpul asta e a priest-ului cu kite-ul, los la mag + priest-ul advers. A ta e important sa ii creezi spatiu enervand atat priest-ul cat si rogue-ul. Pt tine mana nu ar trebui sa fie o buba asa mare in fight-ul asta pt ca 90% priests o sa incerce sa burn-uie mana la priest-ul advers care nu poate mere sa bea si e mai putin mobil decat tine... deci poti sa pastrezi si innervate-ul pt el

.
Daca in loc de priest ai druid in echipa adversa ... situatia e un pic mai groasa. Adica sa zicem ca faci kite in jurul unui pillar ... va trebui sa speculezi bine momentul cand mergi la un pillar opus (valabil nagrand si bem), preferabil cand warr-ul e immun la cyclone si sheep(primeste dispells) ... si tu ca druid va trebui sa tii druidul advers la distanta atunci... mai precis ai grija ca priest-ul tau sa fie hot-ed, full life si cu abolish cand iti pleaca din los ... si atunci spamm de cyclone pe druidul lor, charge, stun... the works sa il tii cat mai mult departe de rogue, care ar trebui sa nu ii fie in LOS in momentul ala si sa si-o ia de la warr-ul tau. Priest-ul tau tre sa dea cu dispell mult mai mult in fight-ul asa decat atunci cand are un priest... la fel si cu mana burn-ul tre sa fie mult mai bine plasat pe druidul advers.
Ce mi se par mie grei ca adversari cu setup-ul asta sunt double drain teams cu SL/SL locks. Nu de alta dar aia chiar iti lasa priest-ul oom fara drept de apel. Daca mai dai si de un hunter+sl/sl+resto drood/pala/shaman ... poti sa plangi ... e ok sa fie priest pt ca pui warr-ul pe priest si ala moare inainte sa moara priest-ul tau ... dar daca e drood/pala/shaman ... nu se mai intampla asta, mai ales cu MM hunter, sau cel putin nu am gasit noi inca o tactica care sa ne aduca mai mult de jumi-juma sanse de castig contra a asa ceva, si alea jumi juma sunt doar pe speculat greselile lor... daca nu fac ei greseli ... ghinionul nostru
Inca un sfat ... fiti atenti la echipe de genul lock+mag+retri pala ... prima data cand am dat de asa o echipa ... n-au spulberat pur si simplu intre fear+repentance pe mine si poli+cs pe priest o murit warr-ul nostru de nu o stiut ce l-a lovit ... si pe noi vreo 20 de puncte pierdute ne-au durut

... a doua oara in schimb o stat asta cu scut in defensive stance + spell reflect in momentul in care s-au apucat astia sa ne cc pe mine si pe priest ... si o supravietuit ... dupa ce am ajuns eu imun la fear si repentance-ul dus ... a fost usor sa omoram lock-ul si game over pt ei... desi inca ma gandesc ce ar fi daca se puneau cu heavy nuke pe priest ... am dubii ca reusea sa supravietuiasca destul cat sa imi treaca mie fear-urile