View Single Post
Old 10-01-2008, 11:04   #292 (permalink)
andyxpertul
Registered User

andyxpertul's Avatar

Quote:
Originally Posted by adipelcz View Post
- Sepia, blur si alte efecte dintr-astea nu sporesc efectul "artistic"
- Legat de background-ul suparator, solutia e sa-ti schimbi pozitia ... obiective prime luminoase ... teleobiective, pentru un DOF ingust
- e bine sa se mai si vada ce e pe acolo prin spate, ca daca faci doar izolari de subiecte, nu prea se mai intelege contextul general.
That's what i'm talking about ... giving advices !!
Drumul pe care o ia un fotograf incepator "plonjat" in foto-reportaj (destul de greu IMHO) e destul de larg, iar sfaturile altora nu fac decat sa il ingusteze, sa-l "sculpteze" catre ceva mai bun - improvment. Thanks for advices !!

Quote:
Originally Posted by adipelcz View Post
"In Romania am observat ca..."
Foloseste specificul romanesc al nuntii in avantajul tau, scoate in evidenta obiceiurile noastre intr-un mod creativ in loc sa te plangi ca "in Romania...".
Era o parere a altora pe un thread prin photo.net parca.
Pe afara am asistat la o nunta in Roma si am fost socat de larghetzea cadrelor, lipsa "inghesuielii", biserici mai mari - chiar si ortodoxe.

I'll keep in mind partea cu "specificul romanesc" - cred ca ff putini fotografi de eveniment chiar cauta asta - uite o diferentiere clara a calitatii pozelor dpdv al conceptului.

Frumoasa poza, u know, cand sunt cu aparatul la ochi in nebunia "dansului" nu prea imi vine sa prind cadre d-astea, prefer chestii standard, fetze, eventual amandoi... una singura am prins tot asha cu mainile ei in spatele capului mireului - chiar mi-a placut.

Thanks again for the advices !

andyxpertul is online now    Reply With Quote