View Single Post
Old 10-01-2008, 23:50   #31 (permalink)
enderlabs
Banned

Quote:
Originally Posted by matose View Post
Atunci degeaba zicea review-ul ala ca DuOrb-ul e mai performant decat Hurricane-ul pe low. Din cate observ Hurricane-ul e mai bun...

Depinde cum consideri......

Eu am citit multe review-uri in care erau prezentate diverse coolere. Stiu ca HC92 la turatie maxima face un zgomot groaznic. Asta nici macar nu se aude.

Daca le punem pe amundoua la nivel standard al turatiei (low pt HC92) temperatura scoasa de DuOrb este mai buna !! Pe High cred ca scoate cu cateva grade mai jos (poate !), dar la ce pret (ma refer la zgomot) ?

Eu am facut OC puternic (750Mhz/2000Mhz) si avea 54 C.Sunt curios cat scote HC92 la aceleasi seteri pe turatie Low....

Daca analizam mai in detaliu (pret/performnta/zgomot) nu cred HC92 ca poate sa iasa invingator, dar cine stie. Nu sunt expert in benchmarkuri.

Cautam un cooler cat de cat bun si silentios. Asta l-am ales eu, bun sau prost eu sunt f. multumit.

Il recomand cu caldura ca fiind la ora actuala cel mai bun cooler la raportul pret/performata pentru 8800GT (cel putin din modelele disponibile la noi).
Cred ca Thermalright HR-03-GT va fi superior cand va fi disponibil si in Ro ! (asta depinde si la ce pret va veni)

L.E. Tot nu mi-ai spus de unde se vede voltajul

enderlabs is offline    Send Message via Google Talk to enderlabs Reply With Quote