View Single Post
Old 16-01-2008, 01:13   #29 (permalink)
Reptile
Registered User

Reptile's Avatar

nu stiu ce sa zic ... o sa cumpar maine un adaptor dvi-hdmi ... driverul este ultimul de la leadtek de pe pagina ... oricum ma deranjeaza sa se vada doar tv-ul ... e prea mare deranjul ... si nici nu mai stiu ce am facut sa fac din nou sa se vada monitorul ... parca am pus primary display la loc monitorul dar e prea complicat ca de la calculator nu vad tv-ul si nu stau sa mut tv-ul de fiecare data cu fata spre calculator sa vad ce fac

dar daca o sa cumpar un dvi-hdmi cred ca o sa fie aceeasi problema ... singura solutie ar fi sa cumpar o placa video cu hdmi-out nu? ceea ce nu prea vreau ca as iesi in pierdere cam mult cat am dat pe 8800gts asta cand l-am luat si acum sa-l vand la pret de nimic ... nu prea ma incanta ideea

uite am atasat o poza cum se vede tv-ul in acelasi timp cu monitorul asta cand am reusit sa le fac pe amandoua sa se vada de-o data

hmmm daca dau de la display samsung+samsung syncmaster se vede pe tv si ingheata monitorul daca ii dau samsung syncmaster+samsung invers dar cred ca asta e solutia pana la urma desi e cam stres sa dau la loc cu monitoru' primary
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0899.jpg
Views:	206
Size:	1.37 MB
ID:	298462  

Last edited by Reptile; 16-01-2008 at 01:42.

Reptile is offline    Reply With Quote