View Single Post
Old 19-01-2008, 13:45   #7 (permalink)
Flat
Acid Pimp

Flat's Avatar

hai sa va povestesc ce am patit cu dc-shop:
fac comanda la un sistem brand hp si un router pt. cineva pe la ora 11 dimineata
comanda este rapid confirmata telefonic si livrarea in aceeasi zi, in jurul orei 17
livrarea bineinteles ca in Romania nu ajunge, iar abia pe la ora 23 (!!!) omul primeste telefon de la un sofer ca celalalt sofer a facut accident (???) si el a venit doar cu routerul, vine maine cu sistemul. in aceeasi ordine logica romaneasca, nu poate sa-i ofere chitanta ci doar o factura, dar nu e problema ca vine a doua zi cu chitanta (???)
este refuzat
a doua zi telefon de la dc-shop cu explicatia urmatoare:
soferul cu sistemul a dus sistemul cuiva care vroia o carcasa. cica aratau la fel coletele (???)
omul care a primit un sistem de 20 de milioane el platind doar o carcasa nu mai vrea sa dea inapoi produsul (???. nu exista politie?)
rezolvarea? ei vor factura firma de curierat pt. 20 de milioane pt. prostia soferului
pai si sistemul meu? era singurul din stoc, nu mai vin altele decat in cel putin 10 zile.. poate

magazine on-line, romania

btw, magazinele din realitate sunt goale, nu exista mai nimic in ele, la dc stirbei nu aveau nici 1% din oferta in stoc
la best computers in plaza nu exista nici macar o oferta printata, tipul de la tejghea mi-a zis direct si senin ca nu au nici un fel de procesor sau placa de baza si ca sa ma duc sa comand din alta parte, on-line. pai si voi ce vindeti aici? era un sempron prafuit uitat cred ca de vreo 5 ani

Flat is offline    Reply With Quote