View Single Post
Old 19-01-2008, 16:44   #1411 (permalink)
shaqvill
Registered User

shaqvill's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex1002ro View Post
Mai oameni buni, am un iPhone 1.1.1, deblocat de mine personal, am mai pus pe el "Install", "SB", "Customize" "SysInfo", "Books" si vreo doua jocuri.
Acum problema mea: imi haleste bateria in 6-16h
Daca bag WiFi la greu si instalari peste instalari de soft (in prima zi) a murit in 8h
Daca il folosesc doar ca telefon, vb. 10 min, a tinut 16h.
Cam putin, huh?
Am observat, ca (virgula) cauta foarte des reteaua, stiiti voi, beeb, bbeeb, pe un radio din apropiere, sau dungi pe monitor TFT. Foarte des, inseamna interval de 2-3 sec.
Am urmat tutoriarele Apple de "battery saving,", nu tine.
Sa ma bag la 1.0.2, sa fac un reinstall la 1.1.1, fara aplicati suplimentare, sa-i dau foc?....
Multumesc anticipat
sal
tre sa o iei usurel... incearca sa scoti bluetooth daca il ai deschis... si wifi daca nu il folosesti...
edge la fel...
in fine sa stii ca eu am avut aceeasi situatie... si ma dispera... plus ca vorbeam la telefon cam 1000-1600 minute pe luna si il foloseam ca ipod 2 ore pe zi... si ma tinea cam cateva ore... 6-12 ore...
cu timpul am ajuns la concluzia ca are nevoie cumva bateria sa se obisnuiasca si o sa inceapa sa tina mai mult...
nu stiu daca ma intelegi.... dar dupa un timp sper sa ai acelasi rezultat...
Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay...

shaqvill is offline    Reply With Quote