View Single Post
Old 19-01-2008, 23:03   #1416 (permalink)
crocus
Registered User

crocus's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex1002ro View Post
Mai oameni buni, am un iPhone 1.1.1, deblocat de mine personal, am mai pus pe el "Install", "SB", "Customize" "SysInfo", "Books" si vreo doua jocuri.
Acum problema mea: imi haleste bateria in 6-16h
Daca bag WiFi la greu si instalari peste instalari de soft (in prima zi) a murit in 8h
Daca il folosesc doar ca telefon, vb. 10 min, a tinut 16h.
Cam putin, huh?
Am observat, ca (virgula) cauta foarte des reteaua, stiiti voi, beeb, bbeeb, pe un radio din apropiere, sau dungi pe monitor TFT. Foarte des, inseamna interval de 2-3 sec.
Am urmat tutoriarele Apple de "battery saving,", nu tine.
Sa ma bag la 1.0.2, sa fac un reinstall la 1.1.1, fara aplicati suplimentare, sa-i dau foc?....
Multumesc anticipat

Si al meu facea la fel, tinea foarte putin bateria, cam dupa 2-3 saptamani de cand il cumparasem (1.1.1 deblocat de mine). Am suspectat vreuna din aplicatiile proaspat instalate (cum ca mi-ar consuma excesiv din resurse), am mai dat jos din ele, si telefonul si-a revenit, fara sa am nici o explicatie sigura si precisa asupra fenomenului.
Cautarea frecventa a retelei se mentine insa, in continuare.
Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465

crocus is offline    Reply With Quote