|
Asta cu imprimatul pe tricouri am vazut-o undeva si 2 nopti cand am fost acolo pana se termina longnight-ul nu prea mai erau clienti prin sala fara tricou cu ceva preferat pe el. Unii iau din amuzament doar, altii ca sunt fanii si restul ca sa nu ramana mai prejos. Asta cu conditia sa fie la un pret acceptabil. Probabil mai multe materiale promotionale gen sepcute, stickere sau alte prostii ar fi o idee la fel de buna. Pe langa profit reprezinta si reclama indirecta.
Intr-un oras precum constanta si cand toata lumea are net acasa putin probabil sa reusesti cine stie ce vanzare de componente, dar probabil ai avea mai mult succes in vanzarea de componente de modding. Cam toti au calculatoare acasa, dar putini au pus cu mana lor pe unitate macar un led de 3v si asta nu inseamna ca nu ar face-o. Plus ca sunt destui care vazand accesoriile live s-ar incanta mult mai mult. De pe net nu stiu cati si-ar comanda un fan luminos sau cine stie ce neon, dar daca l-ar vedea la fatza locului probabil cresc sansele sa-l cumpere, iar astfel de accesorii pe la magazinele fizice nu prea gasesti cine stie ce.
@Forte: ar fi cred interesante pe situl salii imagini din interior deoarece cea din banner nu e de ajuns si e prea putin. Daca mi-ai atras atentia pe forum si ajung in constanta si vreau sa trec 2-3 ore pe la sala probabil as fi mult mai hotarat daca mi-as face o parere si despre interior. Si oricum situl arata ok si nu cred ca ar fi asa mare efort. N-am gasit multe sali cu situri 100% functionale desi e vorba de net, calculatoare si jocuri.
Plus ca nu functioneaza forumul si news-ul pe site. Cu putin noroc pe forum poti creea o mica comunitate a clientilor fideli.
Lasand la o parte clientii fideli majoritatea au net acasa si jocuri. La sala trebuie sa incerce alt sentiment. Acela de cel mai tare gamer. Chiar daca nu are o treaba cu jocurile. Asta inseamna marketing. Atmosfera cat mai relaxata, interior specific si sa-l faci pe om sa se simta jucator. Oricum banuiesc ca aici pe forum tot auzi lucruri pe care deja le stii sau le-ai descoperit in timp.
Bafta.
|