Quote:
Originally Posted by mihai_tudose omg dromychaetes ai dreptate...acum am avut si eu curiozitate sa intru in data editor, uita-te la otelu ca e peste steaua la multe dalea,daia sunt aia asa buni... ce tampiti sunt aia care au facut chestiile astea(researcheri "profesionisti" nu gluma) ar fi naspa sa nu se schimbe alea in joc  desi nu cred ca se schimba. Asta explica multe nereusite  |
pai sa va explic faptul ca prima oara cand am luat fm08, nu aparuse 8.0.1 si vindeai jucatorii pe niste sume de te durea capul... numai pe banel luai 8 mil lejer. am adus pe jeremy menez, kleberson, roque junior, tomaso vailatti (asta intr-o alta salvare e titular la juve prin 2015), ceravolo, aaritalo (era meserie in 8.0.0), plus cireasa de pe tort johan elmander... ei bine, echipa asta era pe locu 17 in clasament... ma uitam si eu ca prostu cum jucatori ca jeremy menez, valbuena, elmander si kleberson erau facuti piftie de mai cunoscuti si talentati ghinghina, bilasco, tilinca, cum mari fundasi ca bogdan onut, tudose, chirita faceau praf pe ceravolo si elmander... incredibil... infara de asta, degeaba aduci mari jucatori... jean makoun sau florent balmont o sa joace la fel ca ovidiu petre sau alexandru iacob. statusurile echipei la pressing si marking nu le permit sa joace mai mult de mediocru. iar faima stelei nu o sa creasca nici macar 1 punct, desi tu reusesti joci in primavara europeana an de an.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ca un mic exemplu, acu vreo 2 luni am inceput cu U Cluj, una din favoritele mele. primu sezon am terminat pe 6, al doilea am pierdut titlul la mare lupta cu poli tim. al treilea sezon.. aceiasi vrajeala... jucatorii vor sa plece la steaua (desi e pe locul 16 si nu a castigat nimic de 2 ani), faima echipei nu creste, dar joc in liga in aceiasi grupa cu Liverpool, Real Madrid si Ajax. daca iau mai putin de 25 de goluri sunt fericit. daca vrei sa verifici ce faima ai fara editor, incearca in timpul sezonului sa vezi ce jucatori ai in lista de la player search... o sa vezi ca, desi in perioada de transferuri mai apare cate un jucator mai rasarit, in rest tot verze care erau acolo cand ai inceput jocul, sau altii de valoarea lor. eu daca incerc sa inlocuiesc jucatorii care-mi pleaca, nu gasesc nimic la valoare egala, doar alte tinere talente care dupa 2 ani vor mare performanta in europa de vest...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
dupa cum spuneam... sezonul 3, liga cu U Cluj... primul meci, acasa cu liverpool... uimitor, incredibil, dar era sa-i bat. s-a terminat 0-0, insa e ceva fenomenal pentru mica mea echipa.
http://rsizr.imageshack.net/?http%3A%2F%2Fimg166.imageshack.us%2Fimg166%2F4905%2F00sw6.png