Quote:
Originally Posted by xxxstar Am observat in ultimul timp un lucru ciudat , o parte din noii utilizatori de Iphone incep sa-si vanda telefoanele ... de obicei sant cei are le primesc cadou si cei care l-au vazut o data si le-a placut pe moment dar cand au inceput sa-l foloseasca constant li s-a parut stresant si bye !
Care credeti ca este motivul real ???
P.S. Stiu 3 cazuri si am tot vazut anunturi pe net pe la unii care vand din nepricepere si dezinteres . |
Mare adevar graiesti. Stiu si eu cazuri de oameni care le-au vandut pentru ca nu se descurcau cu ele. Mai ales ca toti vor programe noi, programe care le vad si la mine si nu prea se descurca sa le puna pe telefon, la fel si cu ringtoneurile si wallpaperurile, si dupa ceva nervi le pun la vanzare.
Eu nu am nimic impotriva, dar daca nu apare ceva interesant dupa ce iese sdk-ul cred ca il dau si eu. Oricum deja a depasit de mult perioada cat as fi tinut un telefon in mod normal, a depasit chiar de 2 ori si ceva acea perioada. Deci nu pot sa spun decat de bine despre el daca nu m-am plictisit asa de repede