Quote:
Originally Posted by nops66 ar fi ceva daca s'ar putea afla nr posesorilor de 360/ps3 pentru a putea demonstra ca suntem o comunitate destul de mare |
Nu cred ca este un bun punct de vedere. La urma urmei, unii sunt potentiali clienti, altii poate nu vor sa cumpere respectivele console doar pt. ca nu au acces la Live/PSN oficial. Si nu cred ca cei care vor semna vor fi doar posesorii de Xbox 360. Poate pe o consola se joaca tatal, mama, unchiul, bunicul, copilul. Toti sunt cumparatori al produselor legate de Live. Copilul respectiv vrea jocuri haioase, non-violent, de logica, non-mature. Tatal poate vrea FPS-uri, mama joaca Luxor... and so on. Ideea este, ca toti acestia sunt consumatori. Si nu mi se pare normal, ca atata timp cat platesc pentru un produs (vandut oficial in magazine), plus faptul ca platesc serviciul de Live... sa nu poata sa se foloseasca de serviciul respectiv sau produsul respectiv, pentru ca Microsoft arunca mesaje de genul "this item is not available for your region".
Nu stiu de ce, dar am impresia ca este si incalcata o lege aici. Intrucat, ca exemplu, pe dvd-ul de la Gears of War (unul din cele mai vandute titluri pentru Xbox 360), nu scrie absolut nicaieri: "this does not work for the following countries", sau "you need to live in one of the following countries to play". Nope. Si cumperi un produs, si intri sa te joci online, si te trezesti ca te da afara din jocuri pentru simplul motiv ca nu ai hartile pe care le au si ceilalti jucatori. Harti pe care nu le ai pentru ca "this item is not available for your region". So...
Deci eu zic ca se poate. Mama, tata, bunica si bunicul, catel si purcel, mergem la vot si le aratam ca existam pe harta ! Amen to that ! Iar cine nu crede in treaba asta, imi pare rau pt. el/ea. Inseamna ca nu are pic de mandrie de roman in el/ea.