View Single Post
Old 24-01-2008, 23:05   #1140 (permalink)
dromychaetes
Registered User

dromychaetes's Avatar

Quote:
Originally Posted by The Genius View Post
De ce nu te-ai oferit tu sa faci research pentru cluburile respective, atunci? Imi permit sa presupun ca nu ai nici macar jocul original asa ca imi voi permite iar pe aceeasi presupunere sa iti propun sa nu te iei de researcheri. Faptul ca Otelul merge mai bine sezonul asta nu tine de researcherul de la Otelul. Cat despre reputatia pretiosului tau club din super Liga 1 burger...zi-mi si mie ce au facut cluburile romanesti sezonul asta in europa si vei vedea de ce nu creste reputatia in joc.
am citit forumul oficial fm din RO si raspunsul penibil a fost ca au jucat bine un intertoto (Otelul) si d-aia sunt asa buni. problema cu cresterea faimei cred ca e valabila in orice campionat, insa e inacceptabil sa castige Otelul campionatul. asa ceva nu se va intampla in urmatorii 50 de ani. sunt de acord ca sunt greseli imense in research-ul facut in RO. voit sau nu, cu sau fara motivatie serioasa, e de RAHAT; adica rezultatul e maro. nu poti sa-l arunci pe andrei cristea si in 2009 (eu eram manager la U Cluj cu care am jucat in anu ala in UCL, stiu radeti, sa vedeti ce suparare ca mi-a dat Real 6-0 pe templul fotbalului care e Ion Moina, dar am scos si un 0-0 cu liverpool) sa dai 8,5 mil pe el ca sa-l aduci iar la steaua, plus ca in ian 2010, cand eu deja renuntasem la U Cluj si asteptam oferte serioase, da 10 mil pe Chiacu, iar jenant. acum am luat Dortmund, mare greseala, erau pe locu 18, moralu la pamant, de abia am scos 2 victorii in 5 meciuri...penibili baietii. conducerea vrea titlu in 2 ani. ))
iar o mare problema chestia asta cu pretentiile cluburilor...pai daca esti pe ultimu loc, speri salvarea de la retrogradare si in vara discuti, daca reusesti salvarea. vedem, mai am 5 meciuri de jucat, poate-poate...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
si ca o mica observatie... domnu genius, imi permit sa-ti dau un citat din ombladon: "esti ipocrit, sugea-mi-ai **** pana ramane de un metru". cand in Romania o sa curga lapte si miere, o sa avem bani ca in Norvegia sau Suedia, o sa avem nivelul de trai de acolo, atunci sa ai tupeul sa imputi cuiva ca nu cumpara rahatu asta de joc. il joc pentru ideea de a antrena o echipa de fotbal, nu pentru ca ar fi vreun joc bun. NU platesc pentru ca nu merita. daca a jucat cineva Mount and Blade, atunci stie ca ala e un joc care merita, si pentru el am platit, pentru ca in 2 ani de zile, de la un joc produs de 2 oameni, a crescut enorm. FM e un rahat, cu putin mai bun decat celelalte managere de fotbal... il joc in lipsa de altul mai bun, si cine mai are tupeul sa mai aduca astfel de acuze... sa citeasca mai sus, ca i se adreseaza citatul.

Last edited by dromychaetes; 24-01-2008 at 23:05.. Reason: Automerged Doublepost

dromychaetes is online now    Reply With Quote