View Single Post
Old 24-01-2008, 22:35   #16
Catallin
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Consider ca in primul si in primul rand trebuie sa ne hotaram consolele pentru care a luat nastere initiativa.

In al doilea rand trebuie sa decidem cum e mai bine formulata. Ori catre ambele corporatii (caz in care formulezi ceva general, in care mentionezi ca si Romania merita luata in seama <din considerentele pe care le vom expune> si pe baza semnaturilor stranse la linkul respectiv, prin asta demonstrand numarul mare de doritori de Live/PSN), ori catre fiecare in parte (caz in care principiul ramane acelasi doar ca apar elemente personalizate conform fiecarei corporatii).

Personal consider ca o asemenea initiativa nu va avea succes deoarece pentru Sony/Microsoft nu existam pur si simplu din acest punct de vedere si anume al serviciilor legale pentru care oamenii platesc. Suntem ceva mic acolo, neinsemnat. In acelasi timp realizez ca asta e mentalitatea pe care am tot mers cu totii de ceva timp si incerc sa ies din acest tipar si eu, mai precis "daca astepti fara sa faci nimic, cu siguranta nu vei primi nimic".

In final, cel mai bine ar fi sa elaboram cererea (dupa ce ne hotaram asupra elementelor de mai sus) in limba romana pentru a putea contribui cat mai multi cu ideile lor, dupa care MonkY care se pricepe foarte bine la engleza sa o redacteze in aceasta limba.

Edit: acum vad ca multi vor sa semneze oarecum "neregulamentar". Consider ca acest aspect trebuie sa-l evitam totusi daca vrem sa fim luati in seama. Adica noi o sa folosim drept argument pentru intrarea in legalitate o lista cu semnaturi alcatuita ilegal...

Al doilea edit: @Mika, nu am nimic personal cu tine, inteleg perfect intentia ta de a ajunge cat mai repede la rezultat, dar chiar la postul tau ma refeream :
Quote:
Eu am ~100 de calculatoare la scoala la info plus inca vreo 30 care pot convinge. Where do i sign ?
Inca o data, nu vreau sa-ti aduc nici o ofensa, nu am vrut sa nominalizez in mod special, sper ca ai inteles punctul meu de vedere.

Last edited by Catallin; 24-01-2008 at 23:10.

Catallin is online now    Reply With Quote