OK, o idee foarte buna a fost sa facem si pt. Wii. Caz in care, eu zic sa le unim, altfel va iesi o mare salata (intrebari de genul... aaaah, trebuie sa semnez in trei locuri ?!?). Stiti cum e cateodata romanul... Asa ca vom face catre Nintendo, Microsoft Corporation, Sony Corporation si European Union. Dupa care o luam pe puncte (la care va rog sa faceti amendamente sau recomandari.
1. Clar in idee trebuie specificat ca suntem membri ai Uniunii Europene, cu drepturi egale ca si ceilalti membri care au deja acces la aceste servicii.
2. Ar trebui spus totodata si faptul ca produsele respective se vand in Uniunea Europeana la fel de liber ca si in Romania, fara nici-o constrangere sau vre-o atentionare cum ca produsele respective (atat consolele cat si jocurile, software-ul sau serviciile aferente acestora) nu ar functiona in anumite tari al Uniunii Europene.
3. Oferirea serviciilor live pt. toate cele 3 console ar duce la oprirea diferitelor metode de a pacali sistemul (precum folosirea adreselor false, carti de credit ale altor persoane domiciliate in tarile unde serviciul functioneaza) si totodata ar duce la cresterea profitului celor 3 companiii.
4. Trebuie vorbit si de promisiunile celor 3 companii si de faptul ca s-au dedicat unor oameni care platesc si doresc sa poata folosi serviciile pentru ceea ce platesc. Si cred ca ar trebui pus punct cu punct faptul ca nici Xbox 360, nici PS3, nici Wii nu ofera ABSOLUT nici-un serviciu ONLINE (pagini in constructie usually) desi toate trei ofera atat console cat si produse platite sau promotionale prin care se ofera acces de o luna, trei luni, sase luni, un an de servicii online, sau jocuri bonus, gratuite, ce nu pot fi insa accesate.
5... mai spuneti si voi ca eu deja pic de somn. Si va rog sa ma corectati, pentru ca sigur am gresit cu cate ceva. Si cu asa ceva chiar nu vreau sa ne jucam. Ori facem treaba super serioasa, ori mai bine oprim totul din fasa.
6. Cei care aveti site-uri, blog-uri... am putea cadea de comun acord pentru un titlu, care sa circule peste tot... Sau facem un articol comun, sau il scriem aici si il preluam toti. Ce spuneti ?
Quote:
Originally Posted by Chifteluta Este treaba noastra, nu a lui MonkY. El ne ajuta cum poate. |
Acum am vazut acest post. Mii de scuze... oboseala. Categoric, nu imi atribui sub absolut nici-o forma aceasta initiativa. Eu unul ma ofer sa ajut, am facut primul pas, imi pun si site-ul la bataie pentru un articol pe tema aceasta (chiar si cu riscul de a-mi fi inchis pentru cine stie ce termeni legali). Consider ca ideea este a noastra, e comuna si liber impartasita de toti cei care sunt de acord cu ea. Daca sunt mai multi impotriva (ceea ce ma indoiesc... la urma urmei nu facem nici-un rau nimanui... mai mult rau decat ignoranta totala nu cred ca ni se poate face) well, atunci renuntam.